Horoscop 1-7 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii pot obține diverse favoruri, iar Fecioarele sunt foarte concentrate pe obiectivele lor

BERBEC

Începutul de săptămână este sub auspiciile muncii. Au mult de lucru, poate nu singuri, dar oricum trebuie să se concentreze, pentru că detaliile sunt importante.

Luni marți și miercuri relațiile sunt important. Trebuie să se poarte cu diplomație, chiar dacă își apără punctul de vedere cu fermitate, să aducă argumente echilibrate.

Pentru final de săptămână sunt foarte atenți ce primesc, ce pot câștiga prin intermediul celorlalți. Duminică fac călători.

TAUR

Începutul săptămânii este frumos, cu multă creativitate și imaginație, sau pur și simplu au chef de lucru, lucru care marți și miercuri este foarte eficient.

Nu atât sub aspectul banilor, importantă este coeziunea cu oamenii cu care lucrează, ca toată lumea, ca într-un concert, să își facă treaba foarte bine. Şi poate chiar se sprijină mult pe oamenii care acum, prin abilitățile lor, sunt chemați să ajute.

Pentru a doua jumătate a săptămânii relațiile personale, vineri sâmbătă sunt foarte subliniate astral și trebuie să-și țină temperamentul în frâu.

GEMENI

O săptămână care începe bine. Dacă reușesc să se adune, să nu se împrăștie, atunci pot face încă de luni treburi extraordinare. Foarte interesați de interesele lor sau de comoditățile lor.

Într-o formă minunată marți și miercuri, chiar și începutul zilei de joi, cu mult spirit întreprinzător, pot bate la multe uși pentru a-și rezolva diverse treburi. Fac tot felul de divigențe cu acte care se pot rezolva mai ales miercuri, joi.

Pentru vineri și sâmbătă lucru în continuare, dar se sprijină mult pe alte persoane, așa că de calitatea acestor persoane depinde și rezolvarea unor probleme. Finalul de săptămână este bun și pentru sănătate.

RAC

Acte multe încă de luni, poate și drumuri pe la diverse ghișee pentru a rezolva lucruri și în mod spectaculos, surprinzător, se pot rezolva rapid dacă se mișcă repede.

Se pot rezolva încă de luni niște lucruri. Pentru marți, miercuri și joi e nevoie de concentrare, interes pentru familie, pentru cămin.

Trebuie să-și organizeze foarte bine treburile, pentru că pe mai multe fronturi au de rezolvat lucruri. Discuții în familie bune, cu rezolvări. Pentru a doua jumătate a săptămânii, vineri, sâmbătă, romantism.

LEU

Interesați de bani încă de luni, bani care pot veni și din modul în care știu să își pun în valoare atuurile sau să creeze noi activități, dar conectate cu ce fac în momentul acesta.

Pentru marț, miercuri chiar și joi au drumuri, întâlniri, discuții, negocieri, poate chiar și noi colaborări. În tot cazul, ştiu să pledeze foarte bine, cu argumente pentru interesele lor și pot obține diverse favoruri.

A doua jumătate a săptămânii vineri și sâmbătă de exemplu, treburi mai mult în casă și multă tandrețe.

FECIOARĂ

Sunt într-o formă bună astral. Mercuri intră în semnul lor zodiacal, așa încât din această săptămână mintea le merge foarte bine și pot conecta toate datele pe care le-au acumulat în ultimele săptămâni.

De aceea, încă de luni și apoi marți și miercuri sunt foarte concentrate pe interesele lor, pe ce au de făcut, pe obiectivele lor și pot să bifeze multe obiective pe care și le-au propus.

Chiar și financiar, sunt aspecte foarte bune. În a doua jumătate a săptămânii drumuri, vizite, călătorii plăcute.

BALANȚĂ

Ziua de luni vine cu niște răspunsuri sau niște acte rezolvate, sau măcar știu cum să le rezolve.

Aspecte bune și pentru sănătate la început de săptămână. Îşi găsesc terapeutul sau terapia cea mai potrivită, de aceea, marţi și miercuri sunt într-o formă foarte bună, cu încredere, cu entuziasm, cu elan. Știu ce vor și îşi impun punctul de vedere.
STIRILE ZILEI

Joi și vineri planetele subliniază banii, care nu trebuie să fie cheltuiți imprudent, ci cu rost. Și într-adevăr, se pare că așa vor fi, dar pot câștiga bani de pe urma muncii sau unor decizii pe care le iau la locul de muncă.

SCORPION

Prietenii sunt subliniați luni și chiar și marți. Au aspecte minunate de întâlniri, socializări sau pur și simplu au diverse momente în care sunt populari, sau ceea ce spun ei este foarte receptat de public.

Mai concentrați pe ce se întâmplă în jurul lor și pe persoanele din preajma lor și nevoile lor.

Marți și miercuri ciulesc urechile și observă atent ce se întâmplă, cine ce vrea, cine, ce interese are, astfel încât în a doua jumătate a săptămânii pot avea niște intervenții sau niște discuții foarte clarificatoare, în urma lucrurilor pe care le-au sesizat. Cheltuieli în weekend.

SĂGETĂTOR

Au multe decizii de luat sau de cântărit și de analizat, luni, în special. E bine că asculte opiniile celorlalți, astfel încât să-și formeze, să-și contureze o poziție foarte clară, dar să știe și care e distanța dintre ei și cei din jur.

Foarte prietenoși. Marți și miercuri pot face noi cunoștințe, pot întâlni oameni, dar urmăresc să fie și populari, deci punctele lor de vedere și opiniile lor sunt foarte bine argumentate, de aceea pot fi foarte bine receptate lucrurile pe care le spun către cei din jur.

Vizite plăcute și flirt în a doua jumătate a săptămânii. Atenție la sănătate și mai multă discreție.

CAPRICORN

Întâlniri cu oameni importanți sau rezolvarea unor acte importante, luni. În tot cazul, știu exact, sunt informați ce demersuri trebuie să urmeze.

Foarte autoritari marți și miercuri, mai ales dacă au întâlniri în continuare cu oameni de care depind niște decizii. Știu să argumenteze și cumva au și actele doveditoare sau date, cifre care îi sprijină.

De aceea pot reuși, mai ales în prima parte a săptămânii. Întâlniri importante în a doua jumătate a săptămânii, este rost de distracție, de tandrețe, prieteni și apropierea oamenilor dragi.

VĂRSĂTOR

Preocupați de bani, nu neapărat să-i câștige, cât să nu-i piardă sau să investească bine, sau să-i manipuleze și să-i distribuie corect. Asta în special luni. Își fac astfel de calcule.

Pentru marți și miercuri, tot felul de întâlniri, sau li se cer niște răspunsuri, sau niște producții intelectuale.Trebuie să-și pregătească aceste răspunsuri, să se informeze, să se documenteze.Au o muncă de cercetare de făcut și trebuie să se consulte și cu diverse persoane pentru a găsi cea mai bună soluție, sau cea mai clară explicație.

În doua jumătate a săptămânii din nou, au treburi de rezolvat și poate chiar și contacte, întâlniri sau țin cont de o persoană căreia trebuie să-i dea un anumit răspuns. În continuare sunt preocupați ca lucrurile pe care le înțeleg și le transmit să fie foarte clare.

PEȘTI

Săptămâna începe sub auspicii bune, mai ales relațional. Pot avea întâlniri profesionale unde pun niște probleme pe masă, argumentează bine, vin cu experiența lor, cu lucrurile pe care le cunosc și le stăpânesc foarte bine și asta este un plus în discuțiile pe care le poartă, fie legat de proiecte, fie au o poziție anume în cadrul unei activități.

Ideile sunt valoroase și sclipitoare în mediul profesional și pot fi remarcați pentru asta. Pentru marți și miercuri e bine însă să vadă cu cine lucrează și cum e mai bine să pună problema, ca să fie acceptați, înțeleși sau oamenii să fie deschiși și la argumentele lor.

Călătorii în a doua jumătate a săptămânii care sunt frumoase, cu oameni agreabili și dragi și către locuri pe care le știu foarte bine și unde se pot deconecta.