Horoscop chinezesc – august 2022. Previziuni astrologice în Luna Maimuței de pământ

Horoscop chinezesc pentru luna august 2022 cu astrologul Nicoleta Ghiriș. Cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 zodii, în Luna Maimuței de pământ. Astrologul Nicoleta Ghiriș este specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie.

Horoscop chinezesc pentru luna august 2022
Previziuni astrologice pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. Astrologul Nicoleta Ghiriș a spus că
luna August este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie ce poate pe alocuri cauza probleme destul de serioase. Este o luna în care este bine să fim precauți și să încercăm să fim atenți la ceea ce ni se transmite, ascultându-ne la maxim intuiția.

Horoscop chinezesc Șobolan – august 2022 – astrologul spune că veți obține un ușor succes și în carieră. Combinația anuală- lunară poate aduce bunăstare, prosperitate, noroc în carieră.

Horoscop chinezesc Bivol- august 2022 – în perioada această, veți fi predispuși la câștiguri mari și răsunătoare deoarece energia este puternică. Posibilitatea de promovare și mărire de salariu.

Horoscop chinezesc Tigru -august 2022 – puteți atrage și energii negative și este bine să fiți mai precauți când vine vorba de relații și sănătate, deoarece puteți atrage și pedepse pe nedrept.

Horoscop chinezesc Iepure – august 2022 – vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă.
Este posibil să aveți probleme cu persoanele nesincere.

Horoscop chinezesc Dragon – august 2022 – este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi, job-uri noi, relații noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele.

Horoscop chinezesc Șarpe – august 2022 – astrologul spune că energia vă va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în relații, pe plan personal sau profesional.

Horoscop chinezesc Cal – august 2022- o lună cu noroc în carieră pentru acești nativi. Atenție însă la conflicte între generații. Stați aproape nativul Tigru, pentru a beneficia de protecție.

Horoscop chinezesc Oaie – august 2022
Luna august vă este potrivnică. Astrologul spune că este bine să aveți lângă voi un nativ Mistreț pentru o și mai mare protecție energetică, Puteți fi predispuși la a va râni, atenție crescută la alimente sau lucruri care va pot pune în pericol.

Horoscop chinezesc Maimuță -august 2022 – astrologul vă transmite că rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să vă ajute. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, vă va predispune pe cei căsătoriți la stres relațional.

Horoscop chinezesc Cocoș – august 2022 – nu vă aventurați în speculații financiare ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus.

Horoscop chinezesc Câine – august 2022 – atenție la accidentări cu obiecte ascuțite. Energia vă poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină. Puteți avea parte și de noroc. Stați aproape nativul Cal.

Horoscop chinezesc Mistreț – august 2022 – chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al prosperității, spune astrologul.