,,E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, este internat într-un azil de bătrâni de mai mult de două săptămâni. Marele actor nu a fost vizitat de niciun prieten sau coleg în tot acest timp, iar singura persoana care a stat lângă el a fost fiul său.

Alexandru Arșinel este internat într-un cămin de bătrâni care este situat în Snagov, iar acolo beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare. Fiul său a spus că nu știe cât timp va mai sta la azil, dar va primi îngrijiri toată perioada.

Apropiații marelui actor au spus despre el că în momentul actual continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă singur, se vindecă foarte greu și este transportat cu scaunul cu rotile. Alexandru Arșinel a ales să stea singur în cameră și în cea mai mare parte se uită la știri și filme.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi.

Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel pentru Ego.ro.

Fiul lui Alexandru Arșinel a spus că tatăl său a fost internat în urmă cu câteva zile, deoarece are niște escare la călcâie și nu mai reușea să se deplaseze.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă !”, a spus atunci fiul lui Alexandru Arșinel.