Ea e diva telenovelelor INCREDIBIL cum arată Natalia Oreiro acum.

Natalia Oreiro este una dintre cele mai de succes artiste din America Latină. A cucerit fani din toată lumea cu rolurile din telenovele, cântecele ei, dar și fizicul de excepție.

Pe numele său complet Natalia Marisa Oriro Iglesias, vedeta din Uruguay a ajuns astăzi la vârsta de 37 de ani. Este la fel de frumoasă și de secxsy ca în urmă cu ani, fiecare apariție a sa fiind remarcată și apreciată grație eleganței și senzualității sale.

Natalia s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. Din copilărie s-a împărțit între spectacole și înregistrări în studio, apoi, la vârsta de 8 ani, a început să studieze artele teatrale. Primul său loc de muncă în domeniul artistic l-a obținut la 12 ani, când a fost aleasă la un casting care selecționa tineri actori, iar până la 16 ani a jucat în 30 de reclame.

Obsesia pentru Xuxa, o cântăreață și actriță braziliană a început pe când avea 12 ani, ajungând la 14 ani să fie una dintre dansatoarele sale. Banii câștigați îi folosea pentru a călători la Buenos Aires în scopul de a participa la castingurile de acolo. Astfel a obținut un mini rol în telenovela „Inconquistable Corazon”.

De altfel, de-a lungul anilor, vedeta a reușit să fie în centrul atenției prin ținutele sale provocatoare, care au stârnit fanteziile domnilor.

Natalia Oreiro are o carieră de succes în spate, fiind actriță, cântăreață, compozitoare și model.

A început să studieze artele teatrale încă de la vârsta de 8 ani. A cucerit instant publicul. Rolurile sale din telenovele au făcut-o faimoasă în lumea întreagă, unul dintre cele mai apreciate de public, inclusiv în România, fiind cel din ”Înger sălbatic”.

De asemenea, a mai jucat în telenovele de succes precum ”Dulce Ana”, ”90-60-90”, ”Ricos y Famosos” și multe altele.

Albumele înregistrare de diva din America Latină au fost pe placul fanilor, concertele ei fiind așteptate cu sufletul la gură.

În plan personal, Natalia Oreiro este căsătorită cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo din anul 2002. În anul 2012 a venit pe lume fiul lor, Merlin.