Adevărul despre nunta lui George Simion! A făcut anunţul în direct la TV: „Să-și vadă de ale lor”

George Simion se pregăteşte intens de nuntă. Politicianul în vârstă de 35 de ani şi Ilinca (24 de ani) îşi vor spune jurămintele chiar luna aceasta. Liderul AUR a venit cu detalii proaspete despre pregătirile de nuntă, dar a comentat şi zvonurile apărute în spaţiul public pe tema acestui eveniment, ce se anunţă unul grandios.

Preşedintele AUR, în vârstă de 35 de ani, se însoară pe 27 august şi se laudă că la nunta sa vor participa cel puţin 11.000 de invitaţi.

Invitat la Antena 3, politicianul a explicat că va fi o nuntă câmpenească, într-un pitoresc sat din Vâlcea.

Întrebat de moderatorul emisiunii unde îi va caza pe cei câteva mii de invitaţi, George Simion a răspuns: „Pe un câmp!”

Având în vedere că a fost sezonul recoltei, Simion a dezvăluit că va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul acestei nunţi câmpeneşti de poveste.

George Simion nu a uitat nici de problemele generate de COVID-19, mai ales că, în această perioadă, numărul de cazuri este în creştere în România.

„Mai mult ne preocupă acuma măsurile de siguranță”, a precizat liderul AUR.

„Noi am dorit să invităm toți românii să ne fie alături în acest moment bucuros, într-un sat din Vâlcea.

Singura noastră rugăminte – organizatoric – vrem să-i rugăm să se înregistreze pentru că nu o să le putem face accesul.

Va trebui, prin intermediul colegilor mei, să intre toți nuntașii în posesia unei brățări pe care o vor avea la mână”, a mai declarat George Simion, care a prezentat şi respectiva brăţară, scrie antena3.ro.

În fiecare zi, se înscriu circa 200-300 de persoane pentru a participa la nunta sa, a adăugat acesta. Totul se realizează online, pe site-ul său.

George Simion a vorbit şi despre variantele vehiculate în presă cu privire la identitatea reală a viitoarei sale soţii, dar şi despre comentariile cum că s-ar folosi de acest fericit eveniment să-şi facă mai multă campanie politică.

„Mi-au fost găsite vreo 6 soții până acuma. Variantele astea da, circulă, pentru că există diferite forme de a ne discredita. (…)

Câinii latră, caravana trece. Eu sunt încrezător, odată că pe plan profesional am făcut alegerea cea mai bună intrând în politică. Pe plan personal, am făcut o alegere bună prin alegerea viitoarei mele soţii.

Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează. Şi noi să fim sănătoși și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși.

Cei care doresc să împărtășească acest moment, din dragoste îi invităm să ne fie alături. Cei care nu ne iubesc, atâta: să-și vadă de ale lor”, a mai spus, joi, George Simion.