Camelia Patrascanu, horoscop pana pe 15 august 2022. Luna plina aduce schimbari radicale in viata nativilor

Horoscop pana pe 15 august 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Potrivit astrologului, in a doua jumatate a saptamanii se formeaza Luna plina. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Pentru Berbeci, inceputul de saptamana aduce tot felul de actiuni ce implica acte sau intalniri cu autoritati si se discuta mult pe baza drepturilor si obligatilor. Pot lua decizii foarte importante ce vizeaza benefic banii, in zilele de marti si miercuri. Pentru joi si vineri, ramane sa analizeze daca locul lor acum, intr-un anumit context colectiv, prieten sau grup de lucru e potrivit sau nu e potrivit, daca urmeaza un anumit lider sau nu. Relaxare in week-end.
Taur

Pentru Tauri, saptamana incepe cu calcule financiare, vor sa-si stie drepturile si ce profit pot avea de pe urma drepturilor lor. Marti discuta despre asta si miercuri chiar, cu autoritatile sau pe acte si contracte, vorbesc despre cum pot iesi mai bine si speculeaza foarte bine orice atu de pe urma muncii facute deja. In a doua jumatate a saptamanii, dar si vineri, sambata relatia cu un sef poate fi un pic mai aspra si pot reactiona pentru ca au Marte in zodia lor. In week-end, petrec cu prietenii.
Gemeni

Pentru Gemeni, foarte importante sunt relatiile si intalnirile, negocierile, cuvintele care se spun toata saptamana. Luni au intalniri importante si pot primi niste sfaturi foarte utile. Marti si miercuri banii lor sunt importanti, ce cheltuie, ce investesc si ce urmeaza sa castige. Si calculeaza si in functie de ce doresc ceilalti sau ce slabiciune au, cum ar putea sa colaboreze mai bine cu ceilalti. Pentru a doua jumatate a saptamanii, atentie la drumuri pentru cei care si-au calculat sau si-au proiectat vineri si sambata drumuri, poate unele sunt amanate.
Rac

Pentru Raci, munca luni, dar nu singuri, ci in colaborare. Trebuie sa citeasca bine, sa inteleaga bine un contract pentru a sti drepturile si obligatiile. Buna colaborare, marti si miercuri mai ales cu persoane in varste sau foarte experimentate, care pot veni cu niste solutii ingenioase. De asemenea, bune sfaturi si de la prieteni. Pentru a doua jumatate a saptamanii, fara cheltuieli. Vineri si sambata in special, cineva le poate cere un ajutor si consuma timp, energie si chiar bani pentru asta. Calatorii, in week-end.
Leu

Pentru Lei, imaginatie si creativitate, sunt intr-o forma foarte buna luni si au chef de lucruri si de chiar de experimentat. Muncesc pe rupte marti si miercuri, cu foarte bune rezultate vizibile pentru toata lumea si mai ales de catre autoritati. Au o mana forte cu care isi conduc afacerile sau activitatile. In a doua jumatate a saptamanii, atentie la relatiile personale. N-au chef de cineva sau sunt indispusi, dar vor da raspunsurile cu multa onestitate. In week-end, alaturi de persoana draga.
Fecioara

Pentru Fecioare, inceputul de saptamana e cu concentrare intelectuala pe niste lucruri de rezolvat. Marti si miercuri sunt intr-o forma formidabila. Raspunsuri foarte bune pe cale oficiala, ce vizeaza si banii, si proiecte care avanseaza frumos. Pentru joi si vineri e posibil surescitarea, prea multa munca, oboseala si ar fi bine sa puna frana, mai ales pe activitatile neplacute care nu au aspecte astrale foarte bune, deci fara efort prea mare. In week-end, petrec alaturi de prieteni.

Balanta

Pentru Balante, foarte buna ziua de luni pentru vizite, diligente, demersuri si drumuri pe la tot felul de oficii, pentru ca se pot rezolva lucrurile. Marti si miercuri lucreaza foarte bine, atmosfera buna in casa, colaboreaza bine cu cei apropiati si ies bine la bani, cumva, cu bani putini fac lucruri mari. Pentru joi si vineri, sentimental nu stau prea bine, in sensul ca si-ar dori ceva ce nu pot avea in acest moment, iar in week-end servicii pentru ceilalti, dar si grija pentru sanatate.
Scorpion

Scorpionii, luni au preocupari financiare, muncesc, dar pot castiga. Nu muncesc asa de mult, dar isi dau seama cum pot castiga usor. Marti si miercuri se mai uita prin hartii si fac foarte bine, pentru ca pot avea niste solutii foarte bune la niste aspecte juridice sau administrative care le regleaza munca in acest moment. In plus, drumuri bune, discutii bune, sfaturi bune. Pentru sambata, atmosfera mai rece in casa sau atentie sa nu se strice ceva de care nu aveti acum chef si timp sa reparati.
Sagetator

Sagetatorii sunt in forma toata saptamana, isteti si prezenti, de aceea se adapteaza foarte bine la tot ce se intampla. Marti si miercuri se intampla bine financiar pe harta lor: bani-surpriza si munca foarte buna, mult mai usoara decat au crezut sau decurg toate lucrurile foarte bine, dar asta si datorita unor inventivitati, unei ingeniozitati prin care rezolva mai usor lucrurile. Atentie la drumuri joi dupa-amiaza, vineri si sambata, pentru ca pot fi obositoare sau iau mai mult timp decat au crezut. Discutiile sunt suparatoare si in a doua jumatate a saptamanii nu se recomanda munca intensa.
Capricorn

Pentru Capricorni, marti si miercuri sunt zile formidabile sentimental. Simt nevoia sa onoreze pe cineva si poate chiar scot bani din buzunar, fac atentii, cadouri si sunt bine primite. Pentru vineri si sambata, cheltuieli mai departe, cam aceasta este nota saptamanii, dar atentie si la drumuri pentru cei care ies din oras si fac drumuri lungi, in special.
Varsator

Pentru Varsatori, saptamana incepe foarte bine cu aspecte de popularitate, intalniri, jovialitati, poate chiar si curtoazie, se bucura de complimente si de apreciere. Marti si miercuri e bine sa se concentreze pe interesul lor sau pe sanatatea lor, pentru ca aspectele bune pot aduce multe rezolvari. Pentru a doua jumatate a saptamanii, in special vineri si chiar sambata, poate nu sunt intr-o dispozitie foarte buna, e vorba si de oboseala acumulata si mai ales relatiile in casa cu o persoana in varsta sunt suparatoare.
Pesti

Pentru Pesti, ziua de luni aduce autoritate, asta inseamna ca stiu ce au de facut si pot face foarte bine. Iau decizii foarte bune, au o viziune de ansamblu foarte buna, care ii ajuta sa se orienteze in situatiile de viata foarte bine. Foarte populari sunt si marti si miercuri, au intalniri bune cu oameni care sunt de partea lor si care le pot da sfaturi binevenite. Au si idei, se lanseaza poate noi proiecte si au ceva ce ii incanta si hraneste sufleteste, marti si miercuri. Pentru a doua jumatate a saptamanii, atentie la sanatate, oboseala acumulata, sunt in dispozitii diverse si nu orice companie le face bine, insa pentru final de saptamana au ocupatii recreative.

O saptamana care ne atentioneaza asupra faptului ca relatiile cu cei din jur, cu grupul in special, sunt foarte importante si trebuie sa cantarim mai bine prietenii.