Oana Roman a facut anuntul. A vrut sa se afle chiar de la ea: „Imi pregatesc terenul”

Oana Roman a anuntat ca se va muta in Franta. Fiica lui Petre Roman a ales Franta, deoarece a studiat acolo, dar si pentru ca are trei prietene bune care locuiesc in aceasta tara. Vedeta spune ca pana va trece fiica ei in clasa a cincea „isi pregateste terenul”.

Oana Roman se va muta in Franta

„Eu incep sa imi pregatesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viata sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am si gasca. Nu am lasat deoparte sub nicio forma acest plan al meu, dimpotriva muncesc la el si faptul ca merg anul asta acolo este un pas in plus pentru ca am deja niste conexiuni, niste viitoare intalniri cu niste oameni in vederea unor proiecte pe care sa le fac acolo si asa mai departe. Incepe sa se concretizeze, incet-incet, pas cu pas.

Isa intra in clasa a doua, nu pot sa o iau la mijlocul circuitului si atunci probabil o sa ne pregatim, in momentul in care ea o sa intre in urmatorul ciclu de scoala sa inceapa acolo. Dar pana atunci trebuie sa o dau la Institutul Francez sa invete limba corect. Probabil ca in momentul in care ea va trece in clasa a cincea o sa ne organizam atunci, inainte’’, a declarat Oana Roman pentru Click.ro.