Detaliul mai puțin cunoscut despre soțul Vlăduței Lupău. Cum s-a îmbogățit

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România. Cântăreața care tocmai a devenit mămică este cunoscută de o mulțime de oameni și are o carieră de succes, dar puțini știu cine este soțul ei. A fost fotbalist, iar acum are propriile afaceri și o mulțime de bani.

Adrian Rus s-a retras din fotbal de bunăvoie

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra interpretă a devenit astăzi mămica unui băiețel sănătos și este în culmea fericirii. Soțul ei, Adrian Rus, este mândru de reușita lor și nu își mai încape în piele de bucurie de când a devenit tătic.

O țară întreagă o cunosc pe Vlăduța, dar puțini îl știu pe soțul ei, care de câțiva ani a dispărut din lumina reflectoarelor, mai exact de când s-a retras din lumea fotbalului. Decizia lui a șocat pe toată lumea, mai ales motivul pentru care a recurs la acest gest.

Adrian este băiatul lui Toma Rus, fost secretar în cadrul Ministerului de Interne. Proaspătul tătic a fost portar la U Cluj și CFR Cluj. S-a lăsat de cariera artistică pentru că nu se mulțumea de rolul pe care îl avea în cadrul echipei.

Adrian Rus se joacă cu banii

Adrian Rus este un prosper om de afaceri, care se descurcă și trăiește o viață de lux. Nu se uită deloc la bani, mai ales când este vorba despre soția lui. Merg împreună în vacanțe luxoase, în destinații îndepărtate și sunt foarte fericiți împreună.

Atunci când Vlăduța Lupău și Adi Rus au aniversat doi ani de la cununia civilă, fotbalistul a marcat momentul printr-o surpriză urișă. I-a adus soției sale un buchet imens de flori, precum și o mașină de zeci de mii de euro. Artista nu se aștepta la un asemenea cadou și a fost plăcut surprinsă.