Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 august. Peștii trebuie să schimbe

Peștii trebuie să schimbe ceva pentru a avea succes financiar.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Astrele indică faptul că în această săptămână trebuie să te miști foarte atent/ă, deoarece ai putea face pași greșiți.

Poate la locul de muncă nu te simți suficient de confortabil și cauți alte opțiuni care nu se concretizează. Săptămâna aceasta vei avea ocazia să găsești o ocupație mai potrivită pentru ceea ce cauți.

Poate dura câteva zile până se materializează, dar totul este pe drumul ce bun, în special în ceea ce privește banii.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Intuiția ta este acum super ascuțită și asta, împreună cu experiența pe care o ai în diferite domenii, te va ajuta să rezolvi corect micile probleme pe care le poți întâlni. Nimic important, dar dacă ar continua să stagneze ar crea disconfort.

Dacă aștepți să ți se accepte un cv, să fii promovat/ă sau să primești o mărire de salariu, perspectivele sunt pozitive.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dacă în aceste zile te simți mai agitat/ă și mai nervos/oasă decât de obicei, este din cauza influenței astrelor asupra zodiei tale. Vei avea tendința de a acționa impulsiv, dar nu este recomandat să faci acest lucru, mai ales dacă ai decizii importante de luat.

Nu te grăbi să iei decizii, analizează totul cu lupa în special dacă e vorba de bani. Totuși, ai putea greși.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Sentimentul de epuizare se va încheia, în sfârșit. Astrele emană o energie pozitivă către tine și vei avea vitalitate și energie.

Vei fi dispus/ă să-ți asumi lumea și știi deja că atitutdinea ta influențează foarte mult rezultatele a ceea ce vrei să obții.

În cel mai scurt timp vei observa că problemele legate de afaceri și problemele financiare încep să se rezolve. Seria de dificultăți economice prin care ai trecut începe să fie lăsată în urmă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te afli sub influența pozitivă a astrelor, care îți vor oferi oportunități și claritate mentală pentru a determina ce e mai bine pentru tine.

Probabil ai primit primit una dintre acele oferte de muncă care pare de neratat. Dacă nu ai făcut acest pas încă, profită de șansă. Este ceva ce se întâmplă o dată-n viață și care are toate șansele să te îmbogățească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Influența astrelor te va face să ai o viziune mai optimistă asupra a tot ce te înconjoară în această săptămână.

Îi vei înțelege mai bine pe cei din jur și asta va fi grozav pentru tine, pentru că vei avea o săptămână oarecum agitată și va trebui să faci un efort pentru a înțelege punctul de vedere al celorlalți din multe aspecte.

Dacă asculți de sfatul unei persoane cu care nu te-ai înțeles deloc până acum și pe care chiar nu o placi, deși este surprizător, vei avea mare noroc la bani. Și ai nevoie de asta!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ești una dintre Balanțe care nu a putut să-și ia încă o vacanță, vei avea o săptămână excelentă la locul de muncă. Vei putea să demonstrezi tuturor ce poți.

Va trebui să rezolvi o situație complicată și o vei face cu succes. Acest lucru îți va aduce bani, dar și multe laude.

POate ai crezut că șeful nu te place, dar e chiar invers. Această persoană are multă încredere în abilitățile tale.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Multe schimbări pozitive vor avea lor în viața ta în aceste zile. Vei avea, de asemenea, empatia foarte dezvoltată și capacitatea de a relaționa cu oamenii.

Vei fi compania perfectă și vei atinge multe obiective cu acest talent nativ.

Vei avea ocazia să recuperezi o sumă de bani pe care ai dat-o de mult pierdută și uitată. Îți prinde numai bine!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Norocul îți va zâmbi zilele acestea în ceea ce privește banii. Dacă ai fost copleșit/ă de problemele, acum vei înțelege că ai avut o viziune foarte subiectivă și că nu era mare lucru. Te poți descurca!

Evident că trebuie să lupți pentru a-ți îmbunătăți situația, dar de cealaltă parte, trebuie să fii puțin mai optimist/ă și să accepți mai ușor și ceea ce nu îți convine. Face parte din viață!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Acum este momentul să îți aperi drepturile. Poți revendica tot ceea ce crezi că este corect pentru tine.

La locul de muncă te poți afla în situații complicate, așa că mai bine eviți fricțiunile, discuțiile și lup,tele.

Încearcă, de asemenea, să lucrezi pe mai multe planuri pentru a-ți rotunji veniturile, deoarece în viitorul apropiat se anunță ceva cheltuieli suplimentare.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Se anunță vești bune pentru cei care așteaptă ca problemele lor să fie rezolvate.

Primești o sumă de bani supriză care îți va permite să îți oferi un capriciu în plus.

Dacă ai discuții cu cineva pe tema banilor, încearcă să nu dezvălui cât câștigi și fii discret/ă cu afacerile pe care le faci. Sunt perfect în regulă, desigur, dar vei crea multă invidie!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dacă vrei să avansezi în carieră sau în afacerile și proiectele tale, trebuie să fii mereu la curent.

Chiar dacă nu îți place să ieși din zona de confort, este important să schimbi ceva la tine și la mediul din jurul tău pentru a avea mai mult succes financiar.

Lasă-te purtat/ă de intuiție, te va îndemna corect!