Sorina Guță, operată de urgență. Manelista trece printr-o intervenție gravă

Sorina Guță trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra interpretă de manele este grav bolnavă si are nevoie de o intervenție grea, motiv pentru care a mers în Turcia. Artista este acum la spital și se pregătește de operație.

Sorina Guță va fi operată
Sorina Guță este grav b0lnavă si trebuie să treacă printr-o operație grea. Se află în Turcia pentru tratament și medicii nu îi dau prea multe șanse de vindecare, pentru că organismul ei este foarte slăbit și are o stare critică, motiv pentru care riscă să nu facă față acestei intervenții, care va dura câteva ore.

Totusi, medicii au încercat să facă tot posibilul și i-au dat un tratament special, după care o să se întoarcă în țară, unde va aștepta ca în câteva zile să o sune și să o cheme înapoi în Turcia. De la manelistă aflăm că îi va fi schimbată valva principală de la inimă, deoarece e distrusă și nu îi poate fi pus un stent din acest motiv.

”Mi-au dat un tratament că mi-au zis că nu-și asumă riscul să mă opereze că s-ar putea să nu mă mai trezesc, mi-au dat un tratament, la urmă a intrat la ei Ramadanul și mi-au dat tratament de 2-3 săptămâni și m-au trimis acasă în România și mi-au zis că mă sună ulterior pentru operație.

În 9 zile maxim sper să mă sune și să mă duc înapoi pentru operație. Valva principală de la inimă și care pompează sângele și duce oxigenul în plămâni e distrusă, trebuie schimbată valva principală”, a mai zis Sorina Guță.

Operația, extrem de costisitoare
Speră că în doar câteva zile va fi chemată și va rezolva parțial problemele. Chiar valva principală este distrusă complet, iar oxigenul nu mai ajunge la plămâni așa cum trebuie.

Operația este una extrem de costisitoare, de peste 13.000 de euro. Cântăreața a mărturisit că în momentul de față are peste 10.000 de euro strânși. A reușit să obțină această sumă cu ajutorul lui Tzancă, dar si prin intermediul donațiilor din partea oamenilor de pe TikTok.