Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 14 august. Gemenii dau l0vitura, Leii au protectie divina, Pestii castiga pe toate planurile

Horoscop rune pana pe 14 august. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Vezi ce ti s-a pregatit.

Berbec

Berbecii sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire, asa ca se impune sa fie foarte prudenti in saptamana care urmeaza.
Taur

Taurii vor sustine o mica batalie in saptamana urmatoare. Nu trebuie sa fie ingrijorati, pentru ca vor castiga in mod sigur.
Gemeni

Gemenii vor da lovitura si se va produce un salt rapid calitativ in existenta lor.
Rac

Racilor li se arata simbolul dragostei. Saptamana care urmeaza poate aduce ceva nou, fierbinte, o dragoste noua, pasionala, fericire.
Leu

Leii au o saptamana de protectie divina. Astfel, vor fi in siguranta, protejati de fortele malefice care ii inconjoara in Univers.

Fecioara

Fecioarele au o saptamana de mesaje intense. Fiti pregatiti sa le receptionati.
Balanta

Balantele trebuie sa isi mobilizeze toate fortele pentru a putea sa-si consolideze pozitia in familie, in societate si la serviciu. In final, vor triumfa.
Scorpion

Scorpionii trebuie sa-si mobilizeze toate fortele si sa se pregateasca sa sustina o batalie furtunoasa sau o disputa. Ramaneti calmi, totul se va aranja.
Sagetator

La Sagetatori apare simbolul necunoscutului, o saptamana in care persoana lor e invaluita intr-o aura de mister. Ei sunt greu de decodificat.
Capricorn

Capriconii sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. Nu va fi totul perfect, va fi cu bune si cu rele.
Varsator

Varsatorii primesc vesti bune. In plus, s-ar putea sa primiti un cadou-surpriza sau o suma importanta de bani.
Pesti

Pestii au parte de castig pe toate planurile, pentru ca la ei apare Vunjo. Sunteti niste invingatori.