Irina Fodor și Răzvan Fodor par să aibă probleme în paradis. Ce se întâmplă între cei doi

De când Irina Fodor s-a întors din America Express este extrem de distantă. Nici soțul ei nu pare să fie cel mai activ.
Totul pare să fi început de când Irina Fodor a fost acasă la Ștefan Bănică Jr.

Treburile par să nu meargă așa de bine în familia Fodor. De mai bine de două săptămâni, Irina s-a întors din America Express, dar nu a mai postat nimic.
Fosta prezentatoare de la Dancing on ice: Vis în doi s-a distanțat brusc de fanii săi. După cum și Răzvan i-au urmat exemplul, internauții au început să creadă că cei doi au probleme în cuplu.

Irina Fodor și Răzvan Fodor, probleme în paradis?
Explicația pentru care Irina Fodor și Răzvan Fodor ar fi aproape de divorț nu este doar lipsa lor de activitate în online.

Cu ceva vreme în urmă, fosta prezentatoare TV a mărturisit că actorul preferă să doarmă pe canapea decât în pat cu ea.
Bonus: nu trebuie să uităm nici episodul cu Ștefan Bănică Jr care este posibil să-i fi afectat pe amândoi.

Cu ceva timp în urmă Irina Fodor a fost surprinsă în timp ce intra în casa lui Ștefan Bănică Jr.
Cei doi colegi de platou și-au petrecut câteva ore bune în casa cântărețului, timp în care Lavinia Pârva, soția lui, nu era acasă.

Pe vremea aceea, amândoi erau prezentatori la Dancing on ice: Vis în doi, așa că poate au repetat în vila „Regelui rockului din România”.
După acel episod, cei doi s-au purtat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Ștefan Bănică Jr. a plecat în turneu, Lavinia Pârva nu a mai zis nimic, așa că lucrurile păreau să meargă normal.
Oare episodul cu Irina Fodor și colegul prezentator să-l bântuie, de fapt, pe Răzvan Fodor?
Irina Fodor are sau nu operații estetice?
Irina Fodor este adepta naturaleții, iar acest lucru se observă atât în viața de zi cu zi, cât și atunci când apare pe micile ecrane.
În cadrul unui interviu, soția lui Fodor a dezvăluit că nu are operații estetice și că, încă de la debutul ei în televiziune, a stabilit niște reguli clare.
„Nu mi-am făcut absolut nimic până acum. Iar eu când am venit, am venit puțin cam speriată, dar și decisă. Le-am zis din start: eu să știți că nu fac nici asta, nici asta
Adică, până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului”, a spus Irina Fodor.
Odată cu aparițiile pe micile ecrane, Irina Fodor a fost supusă mai multor provocări cărora le-a făcut față cu brio, însă urmările acestor eforturi nu au întârziat să apară.

A fost nevoită să mucească în condiții nu prea blânde, iar multele ore în care a purtat pe față machiaj profesioal, aproape zi de zi în decursul a unui an jumate, i-a afectat vizibil tenul.