La noapte se schimbă tot. Ploaia de Stele Perseide aduce vești majore pentru zodii

Cum arată, de fapt, Perseidele? În august 2022, ultima lună de vară, vom avea parte de cea mai frumoasă ploaie de stele căzătoare (ploaie de meteori) de peste an, Perseidele, un fenomen astronomic spectaculos.

Acestea pot fi observate, cu ochiul liber: vor avea cea mai mare intensitate în noaptea dintre 10 şi 11 august și apoi în nopțile de 12 și 13 august.

Perseide: efectele pentru fiecare zodie

Berbec:

Există posibilitatea de schimbări la locul de muncă. Se invesc oportunități mai bănoase și mai potrivite pentru acești nativi. Este o perioadă liniștită din viața lor.

Taur

O să ai parte de o surpriză drăguță din partea partenerului de viață. Te poți aștepta la cadouri, ceva ce visezi de multă vreme. Mare grijă la alimentație și la problemele cu stomacul.

Gemeni

E o perioadă plină de indecizie din viața acestor nativi. Ești în fața unor mari schimbări, iar tu trebuie să fii cel care le controlează. E bine să apelezi la instinct!

Rac

Ai grijă cu mașina. Este o perioadă propice pentru accidentări, așa că nu ar strica o revizie și prudență la volan. Este o perioadă în care te dedici familiei.

Leu

Există tensiuni în relația cu cei dragi. Poate ar fi bine să mai lași de la tine. Apelează la calmitate atunci când ești implicat în discuții de orice natură.

Fecioară

Jumătatea lunii august te găsește în rolul tău de protector, trebui să ai grijă de familie, în special de copii sau de animalele de companie. Există risc de îmbolnăvire.

Balanță

Perseidele din 11 august 2022 aduc clipe de relaxare pentru nativii acestei zodii. Te vei relaxa, citind o carte sau făcând ceva ce îți place.

Scorpion

Vei întâlni o persoană importantă pentru viața ta. Acum se vor lua anumite decizii în legătură cu viitorul tău și trebuie să fii cu ochii-n patru după oportunități.

Săgetător

Ești foarte puternic impactat de ploaia de stele din noaptea de 10 spre 11 august. Ploaia de stele Geminide va însemna un start nou în viața ta amoroasă.

Capricorn

Viața ta se schimbă la 180 de grade. Primești o veste la care aspiri de multă vreme și în sfârșit poți face schimbările în viața ta pe care le doreai.

Vărsător

Ești foarte activ și ai nevoie să îți consumi energia. E o perioadă bună ca să te apuci de sport, îți va da o stare grozavă și vei arăta și foarte bine.

Pești

După Perseide, vei simți nevoia să faci tot felul de lucruri aventuroase, să riști foarte mult, să te joci și să experimentezi. Profită de energiile bune și fă ceea ce simți!