Betty, fiica lui Florin Salam, reacție furibundă pe internet după ce s-a scris că manelistul a murit: „Ne faceți rău”

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a ajuns zilele trecute de urgență la spital, după ce a fost depistat pozitiv la testul COVID. Din nefericire, renumitul manelist a făcut o formă gravă de boală, iar în aceste momente se află internat la un spital de boli infecțioase din Capitală, unde este conectat la oxigen.

În urmă cu puțin timp, o informație a zguduit din temelii showbiz-ul autohton. S-a scris că cel supranumit „regele manelelor” ar fi murit, iar toată lumea a avut pur și simplu un șoc. Ei bine, Betty, fiica lui cea mare, a venit imediat cu clarificări și spune clar și răspicat că tatăl ei este în viață.

„Cel care a scris acel material, ești un nimic.

Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia. Cum poți să scrii un mare fake de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu”, a fost reacția lui Betty Salam pe contul ei personal de Instagram.

Fiica lui Florin Salam tună și fulgeră pe rețelele de socializare și spune că tatăl ei are nevoie de doar câteva zile pentru a se pune pe picioare.

„După cum bine vedeți, eu sunt acasă, abia m-am trezit și sunt foarte zăpăcită. Vă rog să încetați cu asemenea postări pe Facebook și pe Instagram. Nici nu am cuvinte. Acel om care a scris acel material este un nimic. Dă-ți demisia. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om care este prea muncit. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși.

Eu am rămas doar cu tatăl meu, se gândește doar la copii lui și trebuie să fie sănătos. Vă rog din tot sufletul, dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu asemenea mesaje. Ne faceți rău.

Vreau doar să-i transmiteți sănătate tatălui meu. Sunt total fără cuvinte. Tu, care ai scris acel material, ai panicat și ai speriat o lume întreagă. Nu te-ai gândit la oameni, la sentimente, că poate vede cineva din familie. De exemplu, bunica mea, care nu are legătură cu social media, poate o faci, doamne ferește, să se întâmple ceva. Tatăl meu este cel mai puternic, e cel mai mare exemplu pentru mine și frații mei”, a  continuat fiica lui Florin Salam pe rețelele de socializare.