Au început controversele legate de nunta lui George Simion. De ce a refuzat Veta Biriş să cânte şi motivul pentru care Diana Şoşoacă nu va participa: „Îmi este inferior”

George Simion speră ca la cea mai importantă zi din viața lui să fie alături de el toți românii, astfel că lista de invitați este una mare. Mai mult, el spune că nu ține cont nici de culoarea politică, iar porțile de la nunta sa sunt deschise pentru oricine vrea să vină.

Diana Șoșoacă, fosta colegă de partid a lui George Simion spune clar și răspicat că nu va participa la eveniment, căci, în realitate, nu este de fapt o nuntă, ci o campanie electorală mascată.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!

O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.

Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta!

Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a declarat Diana Şoşoacă, conform Playtech.

George Simion are probleme şi cu imterpreţii care vor cânta la nunta sa. Veta Biriș s-a numărat printre artiștii renumiți chemați să cânte la nunta liderului AUR, dar spre surprinderea politicianului, artista a refuzat să se prezinte la marele eveniment care va avea loc în ultimul weekend al lunii august. Nunta are loc în aceeași zi în care solista are de făcut parastasul fratelui ei.

„Atunci când am discutat prima data cu cineva din partea lui George Simion, nu am realizat că în aceeași zi am în familie un parastas foarte important. E vorba despre parastasul de un an al fratelui meu. Și am încercat în fel și chip să le împac pe amândouă, dar nu merge.

Cu George Simion am vorbit o singură dată în viața mea. Mă invitase la un alt eveniment, la care i-am spus că nu pot ajunge. Altfel, cred că aș fi mers să cânt la nunta sa. Ba chiar aș fi mers împreună cu doi muzicanți, ca să fie spectacolul cât mai frumos!’, a declarat artista pentru impact.ro.