Anamaria Prodan a primit „inelul”? Impresara s-a lăudat cu bijuteria extravagantă, chiar de ziua ei de nume

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, cel cu care a împărțit bune și rele timp de circa 15 ani, însă asta nu a împiedicat-o să-și găsească fericirea, după cum chiar ea a anunțat în urmă cu ceva timp.

Vedeta, însă, a promis că-i va dezvălui identitatea iubitului misterios abia după ce va fi definitiv liberă de „contract”. Cu toate că ultimele postări ale impresarei i-au indus în eroare pe mulți. De o bună bucată de timp, aceasta se tot afișează în compania unui medic plastician din Dubai, iar gesturile pe care le au unul față de altul indică o altfel de relație decât cea de „parteneri de afaceri” sau „prieteni”, așa cum spune Anamaria Prodan în dreptul imaginilor cu bărbatul.

De ziua ei de nume, sexy-impresara și-a dedicat o postare pe rețelele de socializare. Drept este că imaginea i-a pus pe gânduri pe mulți, iar acum nu știu ce să mai creadă despre viața ei amoroasă.

Anamaria Prodan s-a lăudat cu inele de sute de mii de euro
Pe degetul inelar de la mâna stângă, Anamaria Prodan poartă două inele ce seamănă cu o verighetă și un inel de logodnă.

Desigur că nu vorbim despre niște bijuterii oarecare, ci despre unele extrem de scumpe, fine și prețioase care, ci siguranță, au costat o avere.

Nu este nimic ieșit din comun ca blondina să aibă astfel de accesorii, căci știm deja că luxul și opulența sunt la ele acasă când vorbim de Anamaria Prodan și, de asemenea, mai știm că aceasta își permite să-și cumpere singură ce-i poftește inima.

Astfel că nu putem spune cu certitudine că inelele cu care s-a lăudat pe Instagram sunt din partea unui domn sau și le-a achiziționat singură doar pentru simplul fapt că i-au plăcut.

„Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni. Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!” , a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro, după ce a postat imaginea cu inelele.