Horoscopul zilei de 17 august 2022. Fecioarele se vor confrunta cu probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Pentru nativul Berbec, astăzi este vorba despre insecurități. Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor critica mai mult decât este cazul. Încearcă să nu analizezi fiecare cuvânt sau fel de a fi a celor din jur. Din fericire, aceste sentimente vor trece pe măsura ce ziua se va încheia. Vei ajunge să fii mult mai optimistă și să aplici tot ceea ce ai învățat în trecut de la o prietenă foarte bună. Încearcă să-ți păstrezi această stare cât mai mult timp.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Puterea lunii îți va acorda astăzi încredere în forțele proprii. Astfel îți vei putea duce la bun sfârșit planurile profesionale și vei avea parte doar de laude. Cu toate acestea, pe plan personal te vei confrunta cu probleme alături de partenerul de cuplu, arată Astrology.com.

Această situație va apărea chiar în prima parte a zilei. Pe măsură ce ziua va trece, vei găsi modalitatea perfectă de a-ți exprima stările sufletești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Horoscopul zilei de 17 august 2022 arată că ai parte de o zi de-a dreptul emoționantă. Partenerul de viață te surprinde cu o călătorie într-un loc de basm. De asemenea, o conversație mult așteptată va veni spre sfârșitul zilei. Nici în plan financiar nu stai rău, asta pentru că o mărire de salariu vine pe neașteptate. Îți pui pe hârtie toate proiectele pe care le-ai realizat până acum.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Deși reușești de fiecare dată să fii în centrul atenției, de data aceasta îți dorești să fii singură. Orice prieten îți va cere o întrevedere, o vei amâna pentru o dată ulterioară. Vei petrece întreaga zi acasă, fără ca măcar să dai vreo explicație. Astrele te sfătuiesc să-ți păstrezi distanța de cei care consideri că îți creează astfel de sentimente. Este important să te focuzezi pe ceea ce ți-ai propus.

Leu: 23 iulie – 22 august
În această dimineață simți că locul tău nu se află în grupul de prieteni din care faci parte. Această stare se va perpetua pe măsură ce ziua va trece. Vei vedea că sentimentele de acest gen se extind și pe plan profesional. Sindromul impostorului îți va diminua potențialul, spune Yourtango.com. Din fericire, vei căpăta mai multă încredere în urma unei convorbirii telefonice. Este cazul să petreci mai mult timp cu propria persoană.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Horoscopul zilei de 17 august 2022 arată că te vei confrunta cu probleme pe plan personal. Optimismul pe care îl afișezi îi poate enerva pe cei mai mulți dintre prieteni. De asemenea, toate problemele pe care ți le creezi singură te vor aduce spre anxietate. Oferă-ți spațiu pentru a respira și a vizualiza lucrurile dintr-un alt punct de vedere. Evită comportamentele care să-ți provoace stări de melancolie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
În această dimineață vei primi răspunsurile pe care le-ai căutat o bună bucată de vreme. Pe parcursul zilei te vei găsi hiper sensibilă și nu te vei simți în stare să-ți petreci timpul alături de prieteni. Din fericire, vei acorda o mai mare atenție viitorului. O cină romantică te va scoate din momentele de suspans pe care le-ai trăit nu cu mult timp în urmă. Latura ta copilăroasă va ieși din nou la iveală.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Horoscopul zilei de 17 august 2022 îți va aduce probleme pe toate planurile în această dimineață. Vei simți că nu-ți sunt respectate limitele pe care singură le-ai impus. Acest lucru te va obliga să-ți închizi sentimentele față de cei pe care îi credeai prieteni. Din fericire, această stare negativă va trece pe măsură ce îți vei nota pe hârtie toate supărările. Oferă-ți șansa de a te deconecta de tot ceea ce îți creează supărare. Astrele spun că este cazul să ai grijă de sănătatea ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii Săgetător se pot simți fără vlagă în această zi. Deși ești cunoscută ca una dintre cele mai energice persoane, de data aceasta îți oferi o pauză. Nu ai răbdare să asculți ceea ce îți spun cei din jur, iar acest lucru îi poate irita. În același timp, vei simți o discrepanță între ceea ce simți cu adevărat și ceea ce spui că ți se întâmplă. Nu te mai ascunde atunci când ai alături o persoană cu adevărat specială.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nativii Capricorn se concentrează pe cele mai superficiale lucruri astăzi. Datorită prietenilor vei reveni la starea de autenticitate care te caracterizează. E cazul să investești în cele mai bune tratamente corporale. Momentele de răsfăț nu trebuie să lipsească în viața ta, asta dacă îți dorești să-ți găsești un echilibru între minte și suflet. Plănuiește să faci ceva creativ, ceva care să te scoată din zona de confort.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Nativii Vărsător se vor simți înconjurați de prieteni ce vor dori să-și spună supărările. Cu toate că îți dorești să îi asculți, nu te poți concentra acum. Vei regăsi stabilitatea emoțională atunci când o persoană specială se va apropia de tine. Pe plan personal simți o energie necesară începerii unei noi relații. Dacă ești deja alături de un partener, acesta îți va pregăti o surpriză.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești se simt stresați la locul de muncă. În ceea ce privește relațiile familiale, acestea par să se regleze pe măsură ce comunicarea este prezentă. Vei ajunge să te consideri dezorganizată la finalul zilei. Încearcă să nu mai judeci oamenii din jurul tău pentru că vei rămâne fără oameni cărora să te destăinui atunci când este cazul.