CE A PRIMIT SĂ MĂNÂNCE UN CUPLU DIN BUCUREȘTI, ÎNTR-UN HOTEL DE 4 STELE DIN VĂLENII DE MUNTE: „AVEM ȘI POZE!”

Suntem în plin sezon estival, restricțiile împotriva coronavirususului nu mai există, astfel că românii se bucură, în această perioadă, de vacanțe și călătorii.

Însă, nu peste tot întâlnești condiții bune. Recent, o femeie a tras un semnal de alarmă cu privire la ce poți servi în restaurantele din România (și nu numai).

”Nu mâncați la hotel! Farfurii murdare, aștepți două ore pentru orez și grătar…. Cerut pentru copil… După 2 ore primim, carne stricată, farfurii murdare, focacia cruda… Pentru cine dorește avem și poze.”, a fost postarea unei femei care a avut ghinionul să aleagă un restaurant complet nepotrivit.

Mizerie de nedescris într-n restaurant de pe Valea Prahovei

Nu este singurul caz în care un restaurant din România are probleme de genul acesta. În urmă cu câteva săptămâni, cei de la Protecția Consumatorului au descoperit probleme majore într-un restaurant destul de populat. Bucătăria acestuia nu respecta nici măcar minimul de reguli impuse, fiind considerată un adevărat focar de infecție pentru clienții care nu aveau habar ce li se servește în farfurie.

Frigiderul în care era depozitată mâncarea arăta cu adevărat oribil. Rugina își făcuse apariția pe interior, semn că acesta nu a mai fost curățat sau înlocuit de foarte multă vreme. Inspectorii au descoperit, de asemenea, urme de mâncare în interior, precum și oale pline de supe sau ciorbe depozitate greșit. Niciunul dintre recipiente nu deținea etichete cu termenul de valabilitate al fiecărui produs.