Cum se simte acum Florin Salam. A început să meargă la evenimente de ieri. Cum a fost surprins de Raluca Drăgoi / FOTO

Vestea falsă a morții lui Florin Salam a venit ca un șoc pentru o Românie întreagă. Fanii, apropiații s-au speriat foarte tare, însă s-au liniștit când au aflat că, de fapt, marele manelsit este în viață. Seara trecută, Florin Salam a fost prezent și la primul eveniment, după externare.

Florin Salam a fost externat recent din spital, după ce starea sa de sănătate se agravase, pe fondul infecției cu noul coronavirus. Din fericire, manelistul se simte din ce în ce mai bine, conform declarațiilor oferite de soția lui.

Cum se simte acum Florin Salam
Roxana Dobre e declarat, în exlcusivitate pentru Antena Stars, că partenerul ei de viață este mult mai bine și deja s-a pus pe picioare. Seara trecută, Florin Salam a fost surprins la o nuntă de către colega lui de breaslă, Raluca Drăgoi.

Bruneta a fost invitată să cânte la o nuntă, în apropiere de București, acolo unde a fost prezent și marele manelist. Bineînțeles, după o perioadă mai grea pentru Florin Salam, în care cei doi nu s-au întâlnit, Raluca Drăgoi s-a fotografiat cu manelistul.

Raluca Drăgoi a urcat imaginea ulterior pe rețelele de socilializare, la primele ore ale dimineții, cel mai probabil atunci când petrecerea a luat sfârșit. Și asta nu e tot, căci manelistul va fi prezent la un alt eveniment zilele următoare.

Florin Salam, gata să revină pe scenă?!

Evenimentul va avea loc în Capitală, iar Florin Salam va cânta alături de una dintre fiicele sale, Betty Vișănescu. Chiar ea a făcut anunțul, pe rețelele de socializare, așadar starea lui Florin Salam este una bună.

Tot Betty Vișănescu, fiica lui, a fost cea care a dezmințit vestea morții tatălui ei. Vulcanică și dezamăgită de ceea ce s-a zvonit, fiica lui Florin Salam a povestit că tatăl ei este în viață, internat în spital.

De asemenea, bruneta le-a spus fanilor că se declară cât se poate de deranjată de ceea ce s-a zvonit.

”Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu care e cel mai muncitor. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși (…) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram”, a spus Betty Vișănescu pe Instagram.