Ema Uta Și Alex Bodi S-Au Despărțit: „Relația Noastră A Fost Relaxată Până La Un Punct”

Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit după o relație de aproape un an! Momentan nu se știu motivele pentru care au pus punct poveștii lor de dragoste care, din afară, părea una ca-n filme. Vacanțe exotice, lux și opulență, avioane private… N-a mai mers însă, iar Ema Uta susține că relația a fost una relaxată până la un punct, evitând să dea mai multe detalii.

Astăzi, Ema Uta anuntă că relația ei cu Alex Bodi a luat sfârșit, fără a dezvălui exact motivele despărțirii. Alex Bodi a declarat, însă, anterior că nu mai formează un cuplu cu Ema Uta, dar nici el nu a vrut să spună ce s-a întâmplat atât de grav în vacanța în Bali, încât s-au întors de acolo certați.

Alex Bodi și Ema Uta au decis să meargă pe drumuri separate. Odată întorși din vacanța exotică, ea a plecat în Grecia, în Mykonos, iar el s-a distrat într-un club de fițe din Mamaia.

De ce s-au despărțit Ema Uta și Alex Bodi
Pe de altă parte, Ema Uta a confirmat astăzi separarea de Alex Bodi.

„Plecarea mea și a lui Alex a fost hotărâtă cu o zi înainte, pentru că nu aveam bilete business disponibile.

De îndată ce agenția de turism ne-a găsit biletele, mai precis cu o zi înainte, le-am și luat, ne-am și luat cazările’, a spus Ema Uta pentru cancan.ro.

În ceea ce privește despărțirea de iubitul său, Ema Uta a menționat faptul că relația dintre ei a fost una relaxată până într-un punct. Chiar și așa, Ema are cuvinte de laudă la adresa fostului iubit.

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii’, a mai continuat Ema.

Întrebată dacă există posibilitatea ca între ea și Alex Bodi să se producă o împăcare, așa cum ne-au obișnuit deja, make-up artistul vedetelor nu a afirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru.

„Nu am cum să comentez acest aspect pentru că tocmai ce s-a produs această despărțire’, a încheiat Ema Uta.

Chiar dacă se aflau într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume și într-o destinație paradisiacă, nimic n-a mai contat și neînțelegerile dintre ei au dus, în cele din urmă, la o despărțire.

Alex Bodi a ales hotelul Capella Ubud din Bali, care se află pe locul 5 în topul celor mai bune hoteluri din lume, iar Ema Uta a postat imagini chiar și din dormitor, imediat ce au ajuns în Paradis.

De cum au ajuns la hotel, Alex Bodi și iubita lui au fost întâmpinați cu un ritual specific zonei, la finalul căruia li s-a cerut să-și pună o dorință. În continuare, tânăra a arătat cât de armonios se îmbină natura cu luxul în cadrul celebrului hotel, piscina aparent suspendată fiind nelipsită din peisaj.