Elena Udrea, mesaj incredibil din spatele gratiilor: „Ma gandesc sa cer si eu…”

Elena Udrea a postat un mesaj ironic pe contul oficial de Facebook, in care spune ca va cere sa fie declarata nebuna, dupa ce a urmarit experienta unui criminal care a scapat necondamnat pe motiv ca nu avea discernamant.

„Vazand cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la raspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernamant la momentul crimei, ma gandesc sa cer si eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernamant pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania.

Dincolo de abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia Romaniei cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021 si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bure, pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintate si nu a fost, eu am fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca “ am cerut angajatilor ministerului sa gaseasca SOLUTIILE LEGALE pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al Romaniei in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania”, organizata la Bucuresti in iulie 2010, (citat din Rechizitoriu). In aceasta Gala, campionul mondial la Box de la aceea data, romanul Lucian Bute, a castigat prin K.O centura IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cu cea mai mare audienta la toate categoriile, pe plan national si international, meciul lui Bute fiind retransmis de cateva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport si alte canale tv.

Pentru ca am vrut sa promovam pe bani europeni, brandul turistic al Romaniei la acest eveniment, si am si reusit, intai Kovesi, apoi judecatorii sistemului ocult care conduceau si Justitia pana in anul 2020, Ionut Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis ca este un abuz in serviciu, si mi-au dat 6 ani de inchisoare cu executare!!!

Ca urmare, vazand solutia din cazul lui Camarzan? Vreau sa cer si eu sa fiu considerata nebuna si fara discernamant, pentru ca doar un nebun si-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viata, daca ne gandim la ce i se intampla lui Rudel Obreja, victima colaterala a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru tara!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

„Nimeni pana atunci si nici de la Gala Bute incoace nu a mai reusit sa organizeze ceva macar asemanator in Romania, sau nici nu a mai incercat, vazand ce mi s-a intamplat mie.

Oamenii sanatosi la minte, nu fac nimic, se bucura linistiti de functiile lor si de privilegiile aferente, fara sa realizeze ceva si pentru tara, dar sunt liberi si fericiti! In timp ce eu ma lupt pentru dreptul de a-mi intalni copilul de 3 ani, in puscarie…”, a scris Elena Udrea.