Alexandru Arșinel a fost conectat la aparate

Alexandru Arșinel trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul actor trece prin clipe de groază în acest moment, când se află din nou la spital, după ce în ultimul timp a tot făcut vizite pe la medici. Ies la iveală detalii noi și importante despre starea artistului, care ar fi din ce în ce mai gravă, pe zi ce trece.

Arșinel suferă de noi afecțiuni

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital zilele trecute, deși ultima perioadă și-a petrecut-o la un cămin de recuperări, departe de familie. Potrivit Realitatea PLUS, starea lui nu ar fi deloc una bună în acest moment, mai ales pentru că medicii i-ar fi identificat și alte afecțiuni pe lângă cele de care știa deja.

Sursa citată precizează că ar suferi și de o infecție nosocomială, însă familia sa nu dorește să dea detalii cu privire la starea lui de sănătate și nici măcar cei de la conducerea spitalului sau cei care se ocupă de cazul lui nu doresc să comenteze acest subiect.

Tot de la Realitatea aflăm că maestrul ar avea și anumite probleme la plămâni, motiv pentru care este conectat la aparate. Starea lui este una critică, având în vedere că are și diabet, are montat și un sterilet la inimă, precum și hipertensiune.

Actorul este sub permanentă supraveghere din partea medicilor și beneficiază de cele mai bune tratamente, așa cum a fost mereu în cazul lui. Alexandru Arșinel ar fi depășit de situație din cauza vizitelor tot mai dese la spital și a problemelor de sănătate care nu îi dau pace, dar este foarte dezamăgit și din cauza prietenilor care l-au părăsit și nu se interesează deloc de el.

„Alexandru Arșinel este într-o stare critică. Se simte părăsit de prieteni. Îi e dor de soția lui. Are complicații cu diabet, înțeleg că are și ceva la plămâni, este conectat la aparate”, a dezvăluit, într-o intervenție la Realitatea PLUS, jurnalista Ioana Mandache.

Se pare, însă, că familia ar fi cea care refuză să ofere informații despre actor celor care solicită și acesta nu ar mai avea acces la telefon în aceste momente.