Unde va fi înmormântat Viorel Lis. Anunțul făcut de Oana Lis: „Sunt lucruri normale”

Oana și Viorel Lis s-au gândit la momentul în care fostul primar nu va mai fi. Aceasta a mărturisit locul unde va fi înmormântat Viorel Lis.
Oana și Viorel Lis au purtat discuții despre ziua în care fostul edil al Capitalei va pleca din această lume. În ultima vreme starea de sănătate a lui Viorel Lis nu a fost una foarte bună. Cei doi s-au fost infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Între Oana și Viorel Lis există o diferență mare de vârstă. Fostul primar trece printr-o perioadă dificilă în ceea ce privește starea de sănătate. Astfel că, cei doi au ajuns să se gândească și la momentul în care acesta nu va mai fi, fiind conștienți că asta se va întâmpla.

Oana Lis, despre discuțiile cu soțul ei

Unde va fi înmormântat Viorel Lis. Anunțul făcut de Oana Lis: „Sunt lucruri normale”

Oana Lis a mărturisit la Antena Stars că a vorbit cu Viorel despre locul unde va fi înmormântat și despre modul în care se va desfășura înmormântarea. Problemele de sănătate și vârsta înaintată i-au făcut pe cei doi să se gândească și la aceste lucruri.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Oana și Viorel Lis au fost externați din spital
Oana și Viorel Lis s-au fost infectat recent cu virusul SARS-CoV-2. Aceștia au stat în același salon de spital, iar acum au fost externați. Cei doi sunt recunoscători că au trecut cu bine peste aceste momente dificile.

„Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială, medie am avut amândoi”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.