Horoscop Urania | Previziuni pentru săptămâna 20 – 26 august 2022

Horoscop Urania săptămânal, prezentat pe Libertatea.ro. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 – 26 august 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Zodia Berbec

Berbecii se vor afla în situația de a face un schimb de opinii și impresii cu persoanele cu care se vor întâlni în împrejurări de lucru sau oficiale (ședințe, conferințe, întruniri, sesiuni de comunicări).

Zodia Taur

Nevoie de (re)construcție personală prin cultivarea unor relații afective bazate pe sentimente oneste, pe stabilitate și pe cooperare umană, pe echilibru emoțional.

Zodia Gemeni

Unii Gemeni s-ar putea remarca într-un context public care să le permită să-și etaleze calitățile profesionale; moment al succesului în orice tip de întâlniri unde aceștia pot impresiona (cuceri) un juriu, un examinator prin prestația lor profesională interesantă și autoritară.

Zodia Rac

Marte va intra în zodia Gemenilor și își va exercita influența în sectorul „lucrurilor ascunse”, îndemnând la preocupări interioare legate de stadiul de evoluție al fiecărui nativ.

Zodia Leu

Sensibilitate organică intensificată, reacții cutanate la alimente și medicamente, tulburări digestive sau metabolice, nevoia de recuperare fizică prin tihnă, odihnă, somn, repaus.

Horoscop săptămânal Fecioară – 20 – 26 august 2022 Zodia Fecioară. Atenție, succesul de moment poate să fie înțeles ca o împlinire profesională, ceea ce este fals și, în cele șapte luni cât va dura acest tranzit, pe aspectele grele și vulnerabile, vor ieși la iveală elementele șubrede ale acelei posturi publice.

Zodia Balanță. Unii nativi vor fi atrași de idei, proiecte și inițiative, vor manifesta interes și simpatie pentru acele persoane care se manifestă degajat în mediul public sau comun lor prin profesie și, dacă sunt tineri, îi vor lua ca model sau vor dori să desfășoare activități alături de ei

Horoscop săptămânal Scorpion – 20 – 26 august 2022 Zodia Scorpion. Marte va intra în zodia Gemenilor și își va exercita influența în sectorul beneficiilor materiale care nu se pot obține decât prin intermediul cooperării cu alte persoane sau instituții.

Zodia Săgetător. Dialogul, negocierea, consultarea vor juca un rol important în finalizarea unui proiect sau în rezoluția unui conflict. Nu întreaga perioadă le va fi favorabilă Săgetătorilor, dimpotrivă, vor fi și momente când dialogul va scăpăra de mânie și enervare.

Zodia Capricorn. Marte va exercita un factor de risc îndreptat asupra brațelor (umeri, mâni), a vertebrelor din zona dorsală a coloanei, a musculaturii aferente acestei zone, coastele, și va influența funcțiile pulmonare, precum și vorbirea, limbajul, exprimarea orală, nu însă și scrisul.

Zodia Vărsător. Stare de spirit marcată de un „dor de ducă” (plimbări, excursii, vizite), de neimplicare în activități serioase, solicitante; frivolitate afectivă.
Zodia Pești. Dinamica va fi oscilantă, când agreabilă, când încordată, în funcție și de temele care vor fi abordate sau de interesele materiale care îi vor motiva pe unii în contradictoriu cu ceilalți.