Anca Serea a mers singură cu copiii în prima zi de școală. Adrian Sînă a „absentat motivat”. Ce se întâmplă cu el

Anca Serea a mers astăzi singură cu copiii în prima zi de școală, neînsoțită de Adrian Sînă, căruia i-a lipsit cu siguranță lipsa. Iată ce declarații a făcut vedeta, despre emoțiile pe care le simte de fiecare dată, dar și despre pregătirile de dinaintea începerii noului an școlar.

Anca Serea a mers singură cu copiii în prima zi de școală. Adrian Sînă a „absentat motivat”. Ce se întâmplă cu el
Dacă mulți elevi au mereu emoții în prima zi de școală, nici părinții nu sunt prea departe de aceste trăiri. La fel se întâmplă și cu Anca Serea, mamă pentru șase copii. Ea a mers la festivitatea dedicată noului an școlar 2022-2023, dar bucuria a fost ușor umbrită pentru că Adrian Sînă, soțul ei, nu i-a fost aproape, așa cum se întâmplă în mod normal.

Adi este acum într-un turneu în India. Va veni, dar va fi, din păcate, absent în prima zi de școală, atunci când va suna pentru prima oară clopoțelul, dar recuperăm”, a spus Anca Serea în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Anca Serea a mai spus și cum face față „haosului” de dinaintea începerii școlii, când e forfotă mare în magazine, iar copiii au tot felul de pretenții, de obicei, când vine vorba de rechizite și nu numai. „Organizarea” din timp e cea mai eficientă, a mai spus ea, conform sursei.

„Nu e simplu. Am avut de pregătit multe ghizdane și de cumpărat multe rechizite. Eu am învățat că e important să fim organizați cu ceva timp înainte. Cam cu două săptămâni am început să pregătim. Îmi și place, face parte din viața noastră să fim implicați ca părinți. Bineînțeles că eu mă implic mai mult”.

„O parte dintre ei (n.r. copii) sunt nerăbdători să înceapă școala, spre exemplu Ava, care este încântată de școală și tot ce se întâmplă acolo. Ea este clasa a II-a acum, Moise va merge la grădiniță. La noi e foarte complicată povestea, pentru că David este anul doi de facultate, Sarah începe și ea un capitol, va merge la liceu la Tonitza, în clasa a IX-a, deci toți la școală, la grădiniță”, a declarat Anca Serea.

Ea a lăsat astăzi și un mesaj pe Instagram, în care vorbește despre cât de important este, ca părinte, să fii implicat în educația copilului.