Horoscop JOI, 8 septembrie 2022. Zodiile care nu pot evita situaţiile tensionate în dragoste

Horoscop 8 septembrie 2022. Tensiunile în cuplu sunt nelipsite în această zi. Astrologii vă recomandă să gestionaţi situaţiile conflictuale cu mult calm şi înţelegere.

Horoscop 8 septembrie 2022 Berbec

Berbecii ar fi bine să stea departe de subiectele delicate astăzi. Cei din jur au tendința să nu fie de acord cu voi, iar conversațiile pot deveni emoționale. Fiți raționali și apelați la diplomație.

Horoscop 8 septembrie 2022 Taur

Și Taurii ar fi bine să evite conflictele inutile cu părinții, șefii sau chiar cu autoritățile. Rămâneți obiectivi și încercați să nu dați curs discuțiilor în contradictoriu.

Horoscop 8 septembrie 2022 Gemeni

Gemenii pot avea de rezolvat anumite chestiuni legate de finanțe. Nu este cea mai bună zi să insistați asupra lor, deoarece riscați să luați o decizie nefavorabilă vouă.

Horoscop 8 septembrie 2022 Rac

Racilor le surâde norocul! Orice își propun să facă astăzi, vor reuși cu desăvârșire. Totuși, e recomandat să vă îndreptați atenția către activitățile în familie.

Horoscop 8 septembrie 2022 Leu

Leii trebuie să se adapteze unor situații mai tensionate în relația de cuplu. O cunoștință mai veche vă cere ajutorul și s-ar putea ca partenerul de viață să nu vă susțină. Ascultați-vă instinctul!

Horoscop 8 septembrie 2022 Fecioară

Fecioarelor le merge bine în plan familial! Sunteți racordați energetic la dorințele celorlalți, în special a celor dragi și persoanei iubite. Este o zi bună pentru aplanarea conflictelor.

Horoscop 8 septembrie 2022 Balanţă

Ar fi bine ca Balanțele să evite discuțiile controversate. Mai ales dacă țin de aspectul financiar. E bine să stați departe de conflictele generate de aceste subiecte.

Scorpion
In Scorpion, casa a patra a horoscopului este responsabila de Saturn retrograd, determina tot ce este legat de casa, imobil, locul de resedinta. Daca Scorpionii se gandesc la orice tranzactie imobiliara sau la o schimbare de resedinta, este mai intelept sa asteptati in aceasta perioada. De asemenea, nu ar fi de prisos sa va ganditi daca aceste schimbari in viata voastra sunt oportune, poate ca ar trebui sa va directionati eforturile catre crearea linistii sufletesti.

Sagetator
Inversarea retrograda a lui Saturn in Sagetator se va intampla in casa a treia a horoscopului, care este responsabila de educatie, interactiunea cu echipa, evenimente legate de tehnologie, transport si comunicatii. Toate acestea vor fi in sfera posibilelor schimbari pentru Sagetator, care va trebui sa aiba grija de confortul lui. Reprezentantii acestui semn vor trebui sa munceasca din greu, poate in detrimentul recreerii si divertismentului. Dar aceste restrictii vor da rezultate tangibile si dobandirea de teren solid sub picioare.

Capricorn
In Capricorn, Saturn retrograd isi va incepe miscarea din casa a doua a horoscopului, care este responsabila pentru sfera finantelor. In aceasta perioada, Capricornul va trebui sa construiasca o strategie pentru a face bani si a face o investitie profitabila. Este posibil sa fiti nevoit sa va confruntati cu problema concedierii, pierderea unei surse de venit, incetarea finantarii. Intuitia si diligenta vor ajuta acest semn sa faca fata oricaror probleme si sa descopere noi oportunitati.

Varsator
In Varsator, Saturn isi va incepe miscarea retrograda prin prima casa a horoscopului. Aceasta este casa care este responsabila pentru personalitatea unei persoane, datele sale fizice, aspectul, sanatatea, rolul in aceasta lume. Prin aceasta casa, iti poti modela imaginea si statutul in societate. Perspectivele pentru Varsator in aceasta perioada sunt foarte favorabile, va intalni oameni interesanti, va obtine rezultate inalte in schimbarea statutului sau si isi va transforma viata in bine.

Pesti
Saturn retrograd isi va incepe miscarea la Pesti, in casa a XII-a a horoscopului. Aceasta este casa responsabila pentru sferele spirituale si creative ale vietii, finalizarea formarii personalitatii. Reprezentatii acestei zodii trebuie sa se gandeasca la drumul lor de viata, sa-si regandeasca atitudinea fata de multe probleme, sa-si reevalueze valorile, ceea ce ii va ajuta sa isi extinda orizonturile si sa isi schimbe viata in bine.