Angela Pearl, Horoscop Pana Pe 23 Octombrie 2022. Planeta Care Va Schimba Total Existenta Zodiilor

Din 5 iunie 2022, Saturn a intrat intr-o miscare retrograda, care va dura pana pe 23 octombrie. Energia retrograda a lui Saturn este suficient de puternica pentru a afecta procesele curente si a schimba viata fiecarei persoane, spune astrologul Angela Pearl, care ofera o prognoza pentru aceasta perioada pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
In zodia Berbec, Saturn retrograd va incepe in casa a unsprezecea a horoscopului, care este responsabila pentru locul sau in societate, interactiunea sociala si visele si planurile aferente. Berbecul va avea nevoie de rabdare si rezistenta pentru a-si armoniza starea. Va trebui sa lucrezi la probleme si sa te decizi asupra planurilor de viitor, directionand energia intr-o directie pozitiva. Ascultati opiniile mentorilor cu experienta.

Taur
Inversarea retrograda a lui Saturn in Taur va avea loc in casa a zecea a horoscopului. Aceasta este casa planurilor de cariera pe termen lung. Taurul va trebui sa-si indrepte eforturile catre formarea si intarirea statutului sau profesional pentru a-si atinge obiectivele. Va trebui sa muncesti din greu pentru a obtine succes si sa nu te opresti in faze intermediare. Schimbarile din alte domenii ale vietii, cum ar fi casatoria, ar trebui amanate pana la sfarsitul toamnei.

Gemeni
Saturn retrograd in Gemeni se va intampla in casa a noua a horoscopului, care este responsabila pentru invatarea si modelarea viziunii asupra lumii. Un loc separat in aceasta casa este alocat profesorilor si mentorilor tai spirituali. Influenta lor in perioada lui Saturn retrograd poate fi decisiva. Gemenii trebuie sa fie atenti la semnele destinului si sa ia decizii informate. Este posibil sa apara situatii dificile in care problemele financiare vor trebui rezolvate.

Rac
Saturn va incepe miscarea retrograda in casa a opta a horoscopului. Aceasta este casa renasterii si transformarii spirituale, care este responsabila si de sectorul financiar. Trebuie sa rezolvi diverse probleme legate de finantare, imprumuturi, datorii. Este important sa fii vigilent la incheierea contractelor si sa studiezi cu atentie documentele financiare. Tema banilor va fi principala ta problema de-a lungul intregii perioade a lui Saturn retrograd.

Leu
Miscarea retrograda a lui Saturn in Leu va incepe in casa a saptea a horoscopului, care este responsabila pentru valorile familiei si relatiile cu cei dragi. In aceasta perioada, probabilitatea de a intalni o persoana din trecut creste, de a restabili conexiunile pierdute de mult si, de asemenea, de a reveni la problemele uitate. Aceste evenimente pot aduce atat lucruri pozitive, cat si negative in viata ta, pentru care trebuie sa fii pregatit. Poate ca te vor face sa privesti multe lucruri cu alti ochi si sa iei decizii importante.

Fecioara
Inversarea lui Saturn in casa a sasea a horoscopului va aduce ceva haos in viata Fecioarei. La urma urmei, aceasta casa se caracterizeaza si printr-o oarecare variatie, fiind responsabila de treburile de rutina, relatiile domestice, sanatatea si evenimentele legate de animalele de companie. Fecioarele trebuie sa prioritizeze corect si sa isi concentreze atentia asupra principalelor probleme ale vietii. De asemenea, este important sa acordati atentie lucrurilor care au fost amanate pentru un timp si sa incercati sa le finalizati inainte de sfarsitul miscarii retrograde a lui Saturn.

Balanta
In Balanta, Saturn retrograd va avea loc in casa a cincea a horoscopului, care este responsabila de dragoste, copii si relatii. Pentru reprezentantii acestui semn zodiacal, perioada retrograda a lui Saturn va deveni favorabila, ei vor putea sa restabileasca relatiile pierdute, sa armonizeze viata de familie si sa stabileasca o legatura spirituala cu copiii lor. Tot ceea ce tine de relatii va fi marcat de evenimente placute si va duce la schimbari pozitive in viata.

Scorpion
In Scorpion, casa a patra a horoscopului este responsabila de Saturn retrograd, determina tot ce este legat de casa, imobil, locul de resedinta. Daca Scorpionii se gandesc la orice tranzactie imobiliara sau la o schimbare de resedinta, este mai intelept sa asteptati in aceasta perioada. De asemenea, nu ar fi de prisos sa va ganditi daca aceste schimbari in viata voastra sunt oportune, poate ca ar trebui sa va directionati eforturile catre crearea linistii sufletesti.

Sagetator
Inversarea retrograda a lui Saturn in Sagetator se va intampla in casa a treia a horoscopului, care este responsabila de educatie, interactiunea cu echipa, evenimente legate de tehnologie, transport si comunicatii. Toate acestea vor fi in sfera posibilelor schimbari pentru Sagetator, care va trebui sa aiba grija de confortul lui. Reprezentantii acestui semn vor trebui sa munceasca din greu, poate in detrimentul recreerii si divertismentului. Dar aceste restrictii vor da rezultate tangibile si dobandirea de teren solid sub picioare.

Capricorn
In Capricorn, Saturn retrograd isi va incepe miscarea din casa a doua a horoscopului, care este responsabila pentru sfera finantelor. In aceasta perioada, Capricornul va trebui sa construiasca o strategie pentru a face bani si a face o investitie profitabila. Este posibil sa fiti nevoit sa va confruntati cu problema concedierii, pierderea unei surse de venit, incetarea finantarii. Intuitia si diligenta vor ajuta acest semn sa faca fata oricaror probleme si sa descopere noi oportunitati.

Varsator
In Varsator, Saturn isi va incepe miscarea retrograda prin prima casa a horoscopului. Aceasta este casa care este responsabila pentru personalitatea unei persoane, datele sale fizice, aspectul, sanatatea, rolul in aceasta lume. Prin aceasta casa, iti poti modela imaginea si statutul in societate. Perspectivele pentru Varsator in aceasta perioada sunt foarte favorabile, va intalni oameni interesanti, va obtine rezultate inalte in schimbarea statutului sau si isi va transforma viata in bine.

Pesti
Saturn retrograd isi va incepe miscarea la Pesti, in casa a XII-a a horoscopului. Aceasta este casa responsabila pentru sferele spirituale si creative ale vietii, finalizarea formarii personalitatii. Reprezentatii acestei zodii trebuie sa se gandeasca la drumul lor de viata, sa-si regandeasca atitudinea fata de multe probleme, sa-si reevalueze valorile, ceea ce ii va ajuta sa isi extinda orizonturile si sa isi schimbe viata in bine.