Dana Budeanu, reacţie șoc la divorţul Simonei Halep: „Cine ar fi crezut? Eu!” FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să-și separe drumurile. Cei doi divorțează la mai puțin de un an de când au decis să-și unească destinele

Imediat după ce divorțul a ajuns în atenția publică, internauții au luat cu asalt subiectul. Una dintre persoanele din lumea mondenă care a avut o reacție cu un real impact, pe rețelele sociale, este Dana Budeanu. Iată ce a putut vedeta să afirme!

Dana Budeanu, reacţie ș0c la divorţul Simonei Halep
Dana Budeanu a postat pe rețelele sociale un mesaj care vizează în mod direct divorțul momentului! Aceasta a scris, într-o manieră ușor ironică, că „dragostea de la prima vedere” este reală în cazul celor doi soți:

„Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te Cu iubirea”, a scris Dana Budeanu pe rețelele sociale, postând și știrea cu despărțirea dintre tenismenă și Toni Iuruc, anunțată de  Prosport.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep
Toni Iuruc a confirmat divorțul, conform Fanatik:
„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.

Ce a dus la separarea celor doi
Potrivit prosport.ro, cei doi au luat decizia de comun acord, iar separarea va avea loc la notar.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind „înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut”, relatează sursa citată. Drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de 15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.