Ce vrea să facă Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc! Puțini se așteaptă la asta

După divorțul de Toni Iuruc, confirmat de acesta chiar astăzi, Simona Halep ar vrea să facă această schimbare radicală. Iată despre ce este vorba.

Ce vrea să facă Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc! Puțini se așteaptă la asta
Simona Halep divorțează, iar acest lucru a fost confirmat chiar de cel care este încă soțul ei, Toni Iuruc.
„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică… de restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Ce o să se întâmple? Ce urmează pentru ea? Toată lumea se întreabă acest lucru. Potrivit Orangesport, câțiva dintre apropiații Simonei Halep au transmis că jucătoarea de tenis ar vrea să se mute din România în Nisa, orașul situat pe Coasta de Azur, și să se stabilească acolo.

Așezarea de pe coasta Mediteranei se află la o distanță de 23 de kilometri de Biot, localitatea care găzduiește Academia de Tenis Mouratoglu, aspect care confirmă continuarea parteneriatului cu noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Culmea este că se zvonește că între Simona Halep și Patrick Mouratoglou, adică chiar antrenorul ei, ar exista o afinitate.

Pentru colaborarea cu Patrick Mouratoglou, Halep a sacrificat inclusiv relaţia cu Virginia Ruzici, după 14 ani de colaborare.

„Simt că mă pot identifica cu Patrick, că are suficientă putere pentru a mă ghida. Aveam nevoie de o persoană care mă poate conduce”, a spus Simona Halep într-un interviu.

Patrick Mouratoglou a venit în iunie în România, mai exact, în Cluj Napoca, la un turneu demonstrativ. Iată ce declarații a făcut atunci.

„Simţeam că am pierdut entuziasmul. Cu Simona am stabilit imediat o conexiune excelentă. Am urmărit-o la câteva antrenamente, mi-a plăcut. În a treia zi, am luat racheta și am intrat pe teren cu ea. Am simțit o emoție incredibilă: Wow, nu s-a terminat, încă îmi place! Datorită ei am simțit că iubesc din nou să fac ceea ce făcusem cu pasiune în toți acești ani”, a declarat el.