Sfatul zilei de duminică, 11 septembrie 2022

Berbec: Pune-te bine cu cine trebuie. E timpul să îți vezi interesele. Nu te sfii să joci la mai multe capete, dacă ăsta e modul în care poți obține ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 13.

Zodia Taur: Lasă toate grijile deoparte. Unele persoane știu foarte bine ce decizii iau cu viața lor. Nu e cazul să te panichezi. Cifra norocoasă: 6.

Gemeni: Petrece această zi alături de cele mai dragi persoane și bucură-te de vorbele lor calde, de atmosfera plăcută. Cifra norocoasă: 7.

Zodia Rac: Restabilește regulile după care trebuie să funcționeze relația ta de cuplu. Trebuie să te impui din când în când. Numărul norocos: 11.

Leu: Ai suficiente motive de bucurie, așa că nu te mai plânge pentru orice fleac. Este momentul să vezi partea plină a paharului. Cifra norocoasă a zilei: 5.

Fecioară: Trage încă puțin și vei obține rezultatele dorite. Cifra norocoasă: 1.

Balanță: Pune deoparte niște bani, căci vin vremuri grele. Începe să economisești cât poți de mult. Cifra norocoasă: 2.

Scorpion: Analizează cu atenție tot ce se întâmplă în jurul tău înainte de a trage orice fel de concluzie. Cifra norocoasă: 4.

Săgetător: Ascultă-ți vocea interioară și lasă-te ghidat de ea. De data asta trebuie să te bazezi mai mult pe ce simți, pe intuiția ta. Cifra norocoasă: 8.

Capricorn: Trebuie să renunți la ceva de preț dacă vrei să ai parte de un câștig considerabil. E o zi în care ești încurajat să faci niște trocuri. Cifra norocoasă a zilei: 9.

Vărsător: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu vârstnicii familiei. Numărul norocos al zilei: 10.

Pești: Ai suficiente resurse la dispoziție să îndrepți o anumită eroare pe care ai făcut-o. Folosește-te de inteligența ta și de ceea ce ai la îndemână să repari totul. Numărul norocos: 33.