Un copil de 10 ani a dispărut. După 18 ore, mama lui fuge după un câine în pădure, plângând

O familie din Alabama a trecut prin momente cumplite când băieţelul de 10 ani, care suferea de sindromul Down, a dispărut. Timp de aproape 20 de ore înfiorătoare, Kyle Camp a fost de negăsit.

Din fericire, veste dispariţiei copilului s-a răspândit cu repeziciune printre locuitorii oraşului şi întreaga comunitate s-a mobilizat pentru a-l căuta pe acesta. Eforturile lor au fost, însă, în zadar…

A doua zi dimineaţa, căţeluşa familiei, care născuse recent patru pui, a început să latre din senin şi, când a văzut p0litis..tii care începeau a doua zi de căutări, a fugit spre ei lătrând.

Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii au decis să urmeze căţeluşa. Aceasta i-a dus undeva la 3 km depărtare de casa lui Kyle, undeva într-o pădure deasă. Nu mică le-a fost mirarea când au

văzut că în grota în faţa căreia se oprise aceasta era băieţelul. Stătea ghemuit, era ud, speriat şi îi era frig… Când s-au apropiat de el, salvatorii au rămas fără cuvinte: lângă Kyle erau cei patru pui de căţel.

Potrivit aut..oritatilor, cel mai probabil Kyle a plecat după căţeluşi şi, când a ajuns în pădure, s-a speriat şi s-a ascuns în grotă.

Puiuţii i-au ţinut cald copilului, până la sosirea salvatorilor, şi astfel micuţul a rămas în viaţă. Copilul putea mu..ri din cauza frigului, peste noapte.

Băiatul nu prezenta niciun fel de rană, cu excepţia unor mici zgârieturi de la crengi.

„Nu ştim ce s-ar fi putut întâmpla cu el dacă nu avea căţeluşii să-i ţină de cald…

Norocul nostru a fost că mama căţeluşilor a venit şi ne-a chemat să ne arate unde sunt puiuţii ei şi copilul nostru”, a declarat tatăl lui Kyle, pentru presa locală.