Doliu uriaș! A murit o legendă a fotbalului din România. A făcut parte din „Generaţia de Aur”

Este doliu uriaș în România, după ce o adevărată legendă a fotbalului s-a stins din viață în cursul zilei de miercuri, 14 septembrie. Acesta a fost cel care l-a descoperit, printre alții, pe Gică Popescu.

Prima reacție a lui Gică Popescu:
„A plecat dintre noi un om extrem de drag mie, care mi-a fost alături peste 40 de ani. Este antrenorul care m-a crescut, nașul meu de cununie și o persoană cu adevărat specială în viața mea.

Mi-e greu să vorbesc despre Tică Zamfir la trecut și o să-mi fie și mai greu să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai e aici. Rămas bun, Nea Tică, vei rămâne mereu în inima mea,” a scris Gică Popescu, pe contul său de Facebook.

Doliu uriaș în fotbalul românesc! A murit o adevărată legendă. Tragedie în România

Lumea fotbalului românesc deplânge pierderea lui Nicolae Zamfir, fostul antrenor al Universității Craiova. Acesta a murit la vârsta de 77 de ani, în cursul zilei de miercuri, 14 septembrie. Anunțul tragic a fost făcut pe pagina de Facebook al CS Universitatea Craiova.

Regretatul fost antrenor „a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean”.

„Zi tristă pentru întreaga suflare alb-albastră. Din păcate, profesorul emerit Nicolae Zamfir ne-a părăsit în cursul zilei de astăzi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Marile performanțe din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir. El a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir s-a alăturat proiectului renașterii Universității Craiova în iarna lui 2013, punându-și priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic. Profesorul emerit a fost implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova și Universitatea Craiova. Condoleanțe familiei îndurerate!”, se arată pe pagina de socializare a clubului sportiv.