Simona Halep, anunț de ultimă oră! A spus adevărul despre cariera ei: “S-a terminat!”

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Sportiva a trecut printr-un divorț, probleme de sănătate și nereușite în plan profesional și se pare că lucrurile rele continuă. Tenismena a făcut acum un anunț important și mult așteptat despre cariera ei, care pare a fi în continuă cădere.

Simona Halep se retrage anul acesta
După eliminarea din primul tur de la US Open, problemele s-au ținut lanț de Simona Halep. Toată lumea aștepta o reacție din partea sportivei în ceea ce privește cariera ei și se pare că aceasta a apărut. Simona a făcut un anunț important pe rețelele de socializare, unde a explicat cum stau lucrurile de fapt.

Aflăm de la fosta soție a lui Toni Iuruc faptul că va lua o pauză anul acesta, pentru a se reface după toate problemele de sănătate și loviturile psihice pe care le-a primit odată cu nereușitele în tenis. Speră că după aceasta pauză se va întoarce în forță și va putea face din nou performanță, dorindu-și să revină în top 10.

Are încredere în noul ei antrenor și speră că, urmându-i toate sfaturile, va reuși să se mobilizeze și să ajungă la nivelul mult dorit.

“Datorită lui Patrick, încet-încet am început să cred că încă mai pot juca la un nivel bun tenis. Am fost complet deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul. Obiectivul a fost clar: mi-am dat un an să revin în top 10.

Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate! Ne vedem pe teren, 2023! Simt că am multe de făcut pe un teren de tenis și încă mai am câteva obiective″, a scris, printre altele, vedeta pe Facebook.

Simona Halep, luptă grea cu stările anxioase
Simona Halep a avut un moment de sinceritate și a vorbit despre stările cu care s-a confruntat după toate dezamăgirile în sport. Astfel, sportiva a recunoscut că s-a luptat cu depresia, a suferit un atac de panică și credea că nu își va mai reveni, dar a găsit puterea de a merge mai departe.

Și-a dat seama că este extenuată din punct de vedere emoțional, motiv pentru care a decis să se opereze pentru a scăpa de problemele de respirației, dar și pentru a lua o pauză.

“Apoi, când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt extenuată din punct de vedere mental. Am avut probleme de respirație de mai mulți ani și acestea s-au înrăutățit de-a lungul timpului. Astfel că am decis să ascult sfatul medicilor și să mă operez.”, a mai spus sportiva.