Sfatul zilei de vineri, 16 septembrie 2022. Balanțele trebuie să țină cont de intuiție

intuiție
Berbec
Probabil că-ți va fi greu să-ți găsești motivația astăzi. Tot ceea ce ai de făcut te-ar putea copleși. Rămâi cu picioarele pe pământ și organizează-ți bine sarcinile.ADVERTISEMENT

Taur
Temperamentul tău este mai dificil decât de obicei, iar orgoliul tău riscă să fie rănit. Chiar dacă provocările îți ies în cale, fă tot posibilul să-ți amintești cât de departe ai ajuns până acum.

Gemeni
S-ar putea să te simți emoționat și mult mai sensibil astăzi. Între ceea ce-ți dorește inima ta și ceea ce gândești se duce o luptă. Încearcă să nu iei decizii drastice care ți-ar putea complica viața.

Rac
Ai putea fi într-un impas, mai ales dacă ești nesigur de sentimentele tale. Setează niște limite și fă tot posibilul să te aduni.

Leu
Faptul că nu te simți apreciat de cei din jurul tău ar putea să te facă să te simți furios și chiar să creeze conflicte în cercul tău de prieteni. Este un moment bun pentru a te retrage puțin și a te concentra asupra ta.

Fecioară
Un cadru profesional nesănătos te-ar putea afecta astăzi. Este necesar să iei o pauză de la stres pentru a te relaxa și a-ți aminti ce contează cu adevărat.

Balanță
Încearcă să nu lupți împotriva intuiției tale astăzi. Privește realitatea așa cum este ea, astfel vei avea șansa să îți găsești locul.

Scorpion
Ai grijă în cine te încrezi. Nu oricine îți vrea binele, chiar dacă asta susține. Îndepărtează-te de legăturile toxice pentru a face loc iubirii în viața ta.

Săgetător
Stresul profesional poate avea un efect negativ asupra vieții tale amoroase. Chiar dacă ești tensionat, nu intra în conflict cu cei dragi.

Capricorn
Ai grijă să nu nu te lași distras de la sarcinile tale astăzi. Nu trebuie să te simți vinovat dacă îți anulezi planurile pentru a petrece puțin timp singur.

Vărsător
Alege-ți cuvintele în funcție de audiența căreia te adresezi. Nu le răni sentimentele celorlalți doar pentru că nu ai atât de multă încredere în tine.

Pești
Caută modalități prin care să ai grijă și de tine. Poate fi dificil să rămâi pe teren neutru în timp ce îi ajuți pe alții să-și rezolve conflictele.