Gestul emoționant făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle s-a alăturat soțului ei, Prințul Harry, și familiei regale pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Ea a participat la ceremonia religioasă de la Palatul Westminster, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al suveranei va sta în stat până pe 19 septembrie, când va avea loc înmormântarea.

Meghan nu a interacționat cu Prințul William sau cu Kate Middleton, care se aflau la doar câțiva pași distanță, însă ducesa de Sussex a făcut un gest emoționant în fața sicriului regal.

Meghan a fost fotografiată făcând o reverență lângă sicriul Reginei.

A fost o manifestare publică emoționantă a respectului și dragostei pe care le are pentru bunica lui Harry, notează elle.com.

Meghan și-a consolat cu gesturi tandre soțul în timpul evenimentului emoționant. Harry a fost

fotografiat ștergându-și o lacrimă de pe față la un moment dat, iar cuplul s-a ținut de mână când a părăsit Palatul.

A fost singurul cuplu regal care a făcut acest lucru.

În martie 2021, Meghan Markle a vorbit cu Oprah despre propria ei relație „minunată” cu Regina Elisabeta a II-a.

Regina a fost întotdeauna minunată pentru mine. Am avut una dintre primele noastre angajamente comune împreună.

Ea mi-a cerut să mă alătur ei și am mers în tren. Și am luat micul dejun împreună în acea dimineață și ea mi-a făcut un cadou frumos.

Mi-a plăcut foarte mult să fiu în compania ei și știu că eram în mașină — da, mi-a dat niște cercei frumoși cu perle și un colier asortat.

Și are o pătură pe care pe o pune peste genunchii ei, pentru a-i ține de cald. În ziua aceea era frig afară și a spus: „Meghan, haide!”, și mi-a pus pătura mie peste genunchi.

După moartea Reginei, Harry a vorbit despre cât de mult a prețuit timpul petrecut cu ea, în special primele ei întâlniri cu Meghan și, ulterior, după nașterea copiii lor, Archie și Lilibet. Bunico, această

despărțire finală ne aduce o mare tristețe, dar eu voi fi mereu recunoscător pentru toate momentele

petrecute împreună – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine

pentru prima dată în calitate de comandant șef. Mă bucur că ai cunoscut-o pe soția mea dragă și i-ai

îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți. Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și toate celelalte lucruri care ne leagă. Deja ne este foarte dor de tine. Și nu doar de nouă, ci întregii lumi.