Radu, Fiul Ancăi Țurcașiu, S-A Căsătorit Cu Aleasa Inimii Lui, Andreea!

Anca Țurcașiu nu-și încape în piele de fericire, asta pentru că recent, actrița a devenit oficial soacră mare, căci Radu,

fiul ei, s-a căsătorit civil cu Andreea, aleasa inimii. Mândră nevoie mare, Anca Țurcașiu a postat mai multe imagini de la

fericitul eveniment, la scurt timp după ce cei doi tineri au spus cel mai sincer ”DA” în fața ofițerului de Stare Civilă.

Cunoscuta actriță se mândrește tare mult cu cea care i-a devenit noră, iar aceasta a spus despre Andreea că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă. Iată ce meserie are soția lui Radu!

Andreea, nora Ancăi Țurcașiu, este asistent universitar
Anca Țurcașiu se declară o soacră mândră, spunând despre soția fiului ei că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă.

Andreea, nora ei, este asistent universitar și predă la facultate. La rândul său, Radu, fiul actriței, este profesor de

snowbord, fiind extrem de pasionat de acest sport.

În același timp, Radu studiază la Facultatea de Pedagogie.

Actrița, mesaj emoționant la scurt timp după cununia fiului ei
Andreea și Radu au decis să-și unească destinele pe 29 aprilie, iar cei doi tineri au spus cel mai sincer ”DA” în fața ofițerului de Stare Civilă.

Fiind extrem de fericită, Anca Țurcașiu a postat o serie de fotografii de la fericitul eveniment, alături de care a scris și un mesaj emoționant, precizând că oficial nu mai are doar un copil, ci doi.

„De azi, am oficial doi copii!

Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!!!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.