Soc în lumea politică! Un cunoscut membru al PSD, găsit mort în casă. Avea doar 60 de ani

A murit Cornel Diaconiță, unul dintre cei mai longevivi politicieni din cadrul PSD. Decesul ar fi avut loc miercuri după-amiază, în timp ce bărbatul se odihnea.

Șoc în lumea politică! Un cunoscut membru al PSD, găsit mort în casă. Avea doar 60 de ani

Partenera de viață a lui Cornel Diaconiță de la PSD, a apelat imediat la 112 pentru a cere intervenția medicilor. Din păcate, însă, el nu a mai putut să fie salvat.

Cornel Diaconiță, director adjunct al Direcției Județene pentru Agricultură din Buzău, a murit la vârsta de 60 de ani. Potrivit primelor informații, decesul ar fi avut loc miercuri, între orele 16.00 și 18.00, în timp ce se odihnea.

Politicianul social-democrat se întorcea acasă de la muncă. S-a așezat în pat ca să se odihnească, însă nu s-a mai trezit. Partenera lui de viață e cea care l-a găsit fără suflare și a sunat imediat la 112 ca să le ceară ajutorul. Medicii ajunși la fața locului nu au putut să-l salveze, din nefericire. Bărbatul a murit din cauza unui infarct.

Reacții după moartea politicianului de la PSD

Jurnaliștii buzoieni au scris despre Cristian Diaconiță, care deținea la momentul decesului funcția de director adjunct al Direcției Județene pentru Agricultură din Buzău, că a fost foarte apreciat de cetățeni, el având una dintre cele mai lungi activități politice în cadrul formațiunii PSD. Anterior, Cristian Diaconiță a mai ocupat funcția de director al S.C. Piețe Târguri și Oboare Buzău S.A.
Reprezentanții organizației județene PSD Buzău au transmis un mesaj în care deplâng trecerea la cele veșnice a politicianului.

„Nu este niciodată ușor să putem transmite prin cuvinte sentimentele care ne încearcă atunci când un om drag și prețuit moare. Cu atât mai mult cu cât, acest moment apare atât de brusc. Drum lin, Cornel Diaconiță! Ai plecat dintre noi mult, mult prea devreme și lași în urma ta un gol incomensurabil. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit ca om și ca profesionist! Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”, se arată în mesajul publicat miercuri de către reprezentanții PSD Buzău, pe pagina de Facebook.