Fiul de suflet al lui Petrica Matu, mesaj plin de durere in ziua in care regretatul artist ar fi implinit 62 de ani

Alin Gabriel Matei, baiatul de suflet al lui Petrica Matu Stoian, merge in fiecare luna la mormantul regretatului artist. La fel a facut-o si duminica, 18 septembrie, cand interpretul de muzica populara ar fi implinit varsta de 62 de ani.

„Era ziua in care ii spuneam „La multi ani!” marelui artist Petrica Matu Stoian. E primul an in care nu-i mai uram, este destul de trist, eram obisnuiti ca in aceasta zi sa fim bucurosi, sa radem alaturi de dumnealui, este destul de greu. Chiar ma gandeam, la miezul noptii, ca la ora 12 ii scriam „La multi ani!”, Il sunam… am simtit ca ceva nu era la locul lui, nu era ca inainte. In mod evident merg la mormantul dumnealui”, a declarat Alin Gabriel Matei, pentru Star Popular.

„A fost un an decisiv pentru mine. De fiecare data inaintea examenelor ma gandeam la dumnealui si il rugam sa ma ajute. Sunt sigur ca daca era in viata, ca de fiecare data, ma suna inaintea examenelor si ma imbarbata, iar emotiile n-ar fi fost atat de mari. Din pacate, nu mai este posibil acest lucru. Port camasa dumnealui mereu, ma face sa-l simt langa mine pe scena”, a mai spus Alin Gabriel Matei.

Petrica Mitu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021 la 61 de ani.

In luna noiembrie 2021, Alin Gabriel Matei i-a adus un omagiu lui Petrica Mitu Stoian, pe care l-a considerat tatal sau adoptiv. Solistul a lansat o melodie si un videoclip in memoria regretatului artist Petrica Mitu Stoian.

Lansarea a avut loc de Sfantul Andrei.

“NOU❤️‍🩹In memoriam Petrica Mitu Stoian !”, scria atunci Alin Gabriel Matei pe pagina sa de Facebook.