Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire cu scântei. Au ajuns la P0liție, după o ceartă ca-n filme

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, conflict de zile mari. Cei doi s-ar fi bă.tut la Snagov. Cearta a fost una vi0lentă și au ajuns amândoi pe mâna p0lițiștilor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire cu scântei
Ceartă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ambii au fost implicați, vineri, într-un conflict de zile mari, în urma căruia au ajuns la secția de p0liție. Impresara și antrenorul de fotbal se află în plin proces de divorţ, după ce Reghe a pus punct căsniciei și a înșelat-o pe Prodanca.

Conform surselor  România TV, Laurențiu Reghecampf susţine că soţia lui i-a dat cu ceva în cap, în timp ce impresara spune că ea a fost l0vită de tatăl copilului ei. Oamenii legii încearcă să lămurească întreaga situație.

Cearta ar fi pornit de la faptul că Reghecampf a venit să-l ia pe Bebeto pentru botez, iar Anamaria nu a fost de acord. Apoi, s-ar fi luat la băta1e. Reghecampf a mers la P0liție să declare , la fel a făcut și impresara. Între timp, Anamariei Prodan i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale, scrie Spynews.ro

De ce a venit Reghecampf în România

Laurenţiu Reghecampf a venit urgent în România, pentru a fi audiat în dosarul deschis, ca urmare a plângerii penale făcută de Anamaria Prodan. Această plângere penală vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. Cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul. Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!.potrivit redactia.ro