Cât a dat fiecare invitat la botezul lui Liam, băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Noaptea trecută, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dansat și s-au distrat alături de invitații lor. Și nu oricum! Cuplul a sărbătorit până-n zori, pe ritmurile celor mai cunoscute melodii. Pe lângă felicitările cuvenite, cuplul a primit, de la invitați și dar de botez!

Atmosferă de poveste, distracție maximă și multă iubire – așa s-a derulat ziua de 25 septembrie 2022, pentru cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. În cursul zilei de ieri, antrenorul român și partenera sa de viață și-au creștinat fiul, pe Liam Simeon. După ce botezul a avut loc în mare secret, cu toții s-au îndreptat spre zona de Nord a Capitalei, unde a avut loc petrecerea.

Pe lângă toate momentele prețioase, ce le-au făcut seară frumoasă și de neuitat, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit și dar de botez. Fiecare invitat a „cotizat” cu câte 500 de euro!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au botezat pe Liam Simeon și, apoi, au mers la party
A fost petrecere mare, seara trecută, în lumea bună a Capitalei! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat băiețelul la biserică și, apoi, cuplul s-a îndreptat spre Clubul Diplomatic, acolo unde a avut loc super-party-ul zilei. Cuplul și invitații s-au distrat de minune pe ritmurile celor mai populare melodii (vezi AICI momente-cheie ale serii), au dansat și au gustat din bunătăți.

Meniul celei mai grandioase petreceri a anului 2022:

Antreu

-Creveți în crusta panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casă cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapă roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vită black angus, cârpăcio de sparanghel și sos demiglacee

Tort

Invitații s-au mai putut bucura de băuturi fine cum ar fi șampania Laurent Perrier Brut, Whisky Glenfiddich, Chivas Regal, Vodka Belluga, Gin Bombay Sapphire, Campări, Martini, dar și vinuri pentru toate preferințele