Horoscop karmic pentru toamna 2022. 3 zodii vor suferi si Ploua cu MARE NOROC peste 2 zodii.

Berbec

Îndrăzneț și înflăcărat, Berbecul este sigur pe sine, încrezător și orientat spre sine – și opusul Balanței, gazda dulce a zodiacului care face ca toată lumea să se simtă ca acasă. În roata zodiacală, Berbecul și Balanța sunt semne direct opuse, ceea ce amplifică natura lor contrastantă. Echinocțiul este momentul perfect pentru ca Berbecul să ia câteva notițe de la Balanță – și anume, privind spre exterior și fiind mai sociabil. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, apelați la un prieten pentru piste. Dacă sunteți în căutarea dragostei, cineva din rețeaua dvs. ar putea avea o pistă și în acest sens.

Doar țineți cont de faptul că, deși elementul zodiacal Berbec este focul, acesta este un moment în care trebuie să vă păstrați calmul. Fă acele mișcări, dar gândește-le bine, sau ai putea suporta consecințele faptului că ai sărit înainte de a căuta.

Taur

Dacă simți că ai nevoie de o vacanță, Taurule, nu ești singur! Planetele au avut un ambuteiaj cosmic în semnul tău zodiacal în ultimele câteva luni. În funcție de harta ta natală individuală (harta astrologică a momentului în care te-ai născut), acest lucru poate provoca o serie de ocolișuri și provocări neașteptate. Lucrurile sunt cu siguranță mai calme acum, iar tu poți folosi echinocțiul de toamnă ca o resetare, astfel încât să poți merge mai departe fără haos. Planeta care te guvernează, Venus, este cunoscută pentru grație și frumusețe, așa că hrănește-te în modul clasic al Taurului – răsfățându-te cu lucrurile mai fine din viață și oprindu-te să miroși trandafirii.

Gemeni

Marte se află în Gemeni aerisit și intelectual în timpul echinocțiului de toamnă, ceea ce dă acestui semn zbuciumat un plus de zvâcnet. Este un moment excelent pentru a vă amesteca rutina de antrenament și pentru a aduce toată energia Gemenilor pe pământ. Marte, de obicei o planetă care se mișcă rapid, va petrece aproape șapte luni în Gemeni și vă poate face să vă simțiți ca într-o mașină sport – accelerând, derapând și făcând întoarceri în U, pe măsură ce va fi retrograd în următoarele luni. Așa că puneți-vă centura și faceți tot posibilul să încetiniți, amintindu-vă să vă uitați în ambele sensuri în timp ce vă confruntați cu zdruncinături suplimentare. Recitiți contractele înainte de a le semna și corectați mesajele text și e-mailurile înainte de a apăsa butonul de trimitere.

Rac

Racul empatic va simți toate sentimentele pe măsură ce Luna trece prin toate semnele pe parcursul a 29 de zile. Echinocțiul de toamnă din 2022 oferă o oportunitate unică de a vă apleca asupra nostalgiei și a creării de amintiri, deoarece Luna se află în Leu. Așa că dați-i drumul și satisfaceți-vă dorința de a vă face selfie-uri sau de a posta poze din noaptea petrecută în oraș. Și hei, vara abia s-a terminat, așa că fă o ultimă excursie pe plajă sau o sesiune de plajă dacă poți. Un memento important: Cancerele sunt, de obicei, cei care au grijă de alții, așa că nu uitați să vă de-stresați și să aveți grijă și de voi înșivă!

Leu

Leii dețin vara pentru că este sezonul zilelor lor de naștere și, pe măsură ce se schimbă anotimpurile, leii vor simți o urgență de a se bucura de soare și de vremea caldă cât încă mai pot. Luna se va afla în Leu în timpul echinocțiului de toamnă din 2022 și este un moment bun pentru a observa cum te simți și de ce ai nevoie. S-ar putea să vă simțiți foarte sensibili din punct de vedere emoțional și să tânjiți după o atenție suplimentară. Plănuiește o cină în oraș cu prietenii tăi favoriți sau poate chiar o excursie de weekend la spa, combinată cu câteva activități distractive de toamnă.

Fecioară

Venus, planeta iubirii și a frumuseții, se află în semnul Fecioarei pentru echinocțiul de toamnă, aducând romantism în viața ta. Mergeți la o întâlnire cu cineva nou sau mergeți într-un loc nou cu partenerul de lungă durată. Fiind mereu un semn practic, Fecioara poate folosi echinocțiul și pentru a uda plantele, a recupera treburile casnice și a face sarcinile organizatorice care te fac fericit. Bonus: Deși s-ar putea să fii afectat de retrogradarea lui Mercur, s-ar putea să nu simți haosul. De ce? Oricum, întotdeauna te uiți cu atenție la toate detaliile.

Balanță

Balanță, acesta este momentul tău! Acesta este un sezon minunat pentru Balanțele care flirtează fără efort și sunt sociabile, deoarece își sărbătoresc zilele de naștere. Guvernat de Venus, acest semn zodiacal politicos excelează în a face pe toată lumea să se simtă în largul ei și acasă, construind cu măiestrie punți și conectându-se cu ceilalți. Dar în timpul echinocțiului de toamnă, cu Mercur în retrogradare, ai un pic mai multă grijă atunci când socializezi și găzduiești acele petreceri și întâlniri epice pentru care ești cunoscut. Fii atentă la neînțelegerile cu prietenii și folosește această perioadă pentru a găsi echilibrul între a avea grijă de tine și de ceilalți.

Scorpion

Planeta înflăcărată Marte guvernează semnul de apă Scorpion, cunoscut pentru profunzimea sa și tendința de a face strategii. Cu Marte în aerul Gemeni, Scorpionii ar trebui să fie foarte vigilenți în această toamnă. Uranus, o planetă care poate aduce schimbări radicale și neașteptate, se află în semnul opus Scorpionului din 2019, iar acest lucru a provocat probabil unele transformări radicale. Acum, este timpul ca Scorpionii să facă un bilanț, să încetinească și să se pregătească pentru zilele mai întunecate de toamnă, unde se simt uneori cel mai bine. Asigură-te doar că îți faci timp pentru autoîngrijire. Ești profund și intens prin natura ta și meriți un pic de răsfăț și distracție chiar acum.

Săgetător

Săgetătorul este semnul explorării și al optimismului, simbolizat de un centaur cu un arc și o săgeată. Guvernate de Jupiter, persoanele născute sub acest semn sunt adesea inspirate să țintească sus. Cu Jupiter opunându-se Soarelui și lui Mercur când intră în Balanță, este un moment bun pentru a vă clarifica obiectivele și a vă gândi cu atenție la cursul corect de urmat. Energia actuală a echinocțiului poate duce, de asemenea, la oportunități excelente de networking. Dar, deși ești vedeta sărbătorilor de iarnă, întrucât acesta este sezonul zilelor tale de naștere, nu am ajuns încă acolo. Dacă ești în căutarea unor schimbări în dragoste sau în carieră, acum este momentul să te asiguri că știi ce vrei, să planifici și să pregătești terenul pentru lucrurile mari care vor veni mai târziu în această toamnă și iarnă.

Capricorn

Capricornii au fost go, go, go pentru o lungă perioadă de timp. Este posibil să fi trecut prin schimbări extreme, eventual reconstruind relații și cariere de la zero în ultimii ani. Au fost multe. Dar, în timp ce Capricornii sunt cunoscuți pentru reziliență și putere, este mai important ca niciodată acum să evitați epuizarea și să folosiți această perioadă pentru a vă odihni. În plus, meriți să culegi roadele a tot ceea ce ai realizat! Nu-ți face griji – totul va fi încă acolo când te vei întoarce din pauză, pentru că ai creat structuri de lungă durată pe care te poți baza. Așa că, du-te și savurează niște prăjituri delicioase de toamnă și trage un pui de somn.

Vărsător

Vărsătorul, cel mai rar semn zodiacal, este cunoscut pentru că are o natură excentrică, adesea singulară. Acest semn de aer înclină spre inovație. Ei pot părea serioși și chiar detașați emoțional, dar le pasă enorm de imaginea de ansamblu și de societate în ansamblu. Saturn, planeta sobră a iubirii dure și a disciplinei, se află în Vărsător din 2020. A fost un drum lung, așa că, dacă ești Vărsător, s-ar putea să te simți deosebit de uzat.

Din nefericire, cu Saturn în retrogradare în timpul echinocțiului de toamnă din 2022, s-ar putea să te întorci la subiecte pe care sperai să le fi depășit. De exemplu, poate că acea situație complicată de la locul de muncă își face din nou apariția. Sau ai amânat o programare la dentist sau la medic și acum regreți. În ciuda retrogradării dificile, vei avea și un impuls de energie care îți va da disciplina necesară pentru a-ți îndeplini obiectivele până la sfârșitul anului și în primăvară.

Pești

Peștii sunt intuitivi și super creativi, dar uneori pot avea capul în nori. Echinocțiul are energia necesară pentru a vă coborî cu picioarele pe pământ obiectivele mai înalte, ajutându-vă să finalizați proiectele și să vă transpuneți visele în realitate, dar trebuie să faceți pașii. Este grozav să ai aspirații, dar dacă vrei să începi să scrii acel roman, trebuie să îl faci să se întâmple. Așadar, planifică-ți timp pentru a-ți face să curgă sucul creativ și fă-ți un program astfel încât să o faci cu adevărat. Începeți cu o poezie sau cu versurile unui cântec, apoi mergeți mai departe. Aceste citate inspiraționale adaptate la semnul tău zodiacal te vor pune în starea de spirit potrivită.