O tânără și-a tatuat-o pe picior pe Anamaria Prodan în haine de măicuță, cu un pumn de dolari în mână. Cum a reacționat impresara

ScandaIuI cu bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf petrecut în urmă cu o săptămână a inspirat-o pe o tânără din Craiova să-și facă un tatuaj inedit. Fata și-a tatuat pe gamba piciorului o imagine alb-negru, ce o înfățișează pe Anamariei Prodan îmbrăcată precum o măicuță, cu un pumn de dolari într-o mână.

Pe mâna cu banii este scris cuvântul FIFA, făcându-se o aluzie că suma a fost încasată de la Federație. Realizarea tatuajului a durat trei ore, iar pozele cu „opera” a ajuns și în atenția Anamariei Prodan. Mândră foc că oamenii o plac atât de mult încât își fac tatuaje cu chipul ei, Anamaria Prodan a distribuit pe contul ei de socializare poza cu gamba tinerei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost vineri, 23 septembrie, protagoniștii unui scandaI de proporții care s-a încheiat cu o băta1e în toată regula. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Snagov, în zona vilei unde locuiește Anamaria Prodan. Poliția a confirmat altercația și i-a audiat pe cei doi.