Horoscop 1-7 OCTOMBRIE 2022: Ploua cu MARE NOROC peste 3 zodii

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Nativii zodia Berbecului vor avea parte de o zi dificilă. Pentru tine luna nu începe foarte bine pe plan personal. Este posibil să treci printr-o despărțire, iar acest lcuru să te afectez emai mult decât ai fi crezut. Lucrurile se vor schimba pentru tine în zilele ce urmează. Fii răbdătoare și ia tot ce e mai bun din fiecare situație.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Ultimul lucru la care te-ai fi putut aștepta este să primești o surpriză romantică din partea partenerului de viață. Relația dintre voi doi a fost destul de recent în ultima vreme, iar tu erai convinsă de faptul că iubitul tău își dorește să mergeți pe drumuri separate.

Se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar iubirea este din nou pe făgașul său natural.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Nativii din zodia Gemenilor trebuie să fie atenți la compromisurile pe care aleg să le facă. Astrele spun că este posibil să intri în conflict cu propriile tale valor. Încearcă să rămâi sinceră față de tine și de cei din jurul tău. Dacă simți că nu mai rezonezi cu o anumită persoană în viața ta, cel mai bine ar fi să alegeți drumuri separate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nativii din zodia Racului trebuie să învețe să nu mai ia lucrurile personal. Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racului vor rămâne dezamăgiți pe parcursul acestei zile. Așteptările mult prea mari te fac să realizezi că lucrurile u sunt exact așa cum ți-ai fi dorit în realitate.

Leu: 23 iulie – 22 august
Leii sunt zodii de foc puternice și determinate. Astrele spun că nativi din zodia Leului au parte de un început de lună extraordinar. Se pare că primești o veste bună de la locul de muncă. Este posibil să primești o mărire de salariu sau să fii avansată la locul de muncă. În ultima vreme ai dovedit că meriți tot ce este mai bun.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de un început de lună promițător. Primești o veste bună de la un apropiat, iar acest lucru te motivează să duci la bun sfârșit proiectele pe care le-ai început. Este posibil să fie nevoie să faci câteva sacrificii și să-ți pui timpul liber pe plan secundar. Locul de muncă s-ar putea să te solicite mai mult decât în mod obișnuit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Nativii din zodia Balanței au o părere foarte bune despre ei înșiși, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din interacțiunile pe care le au cu ceilalți. Astrele spun că Balanțele muncesc din greu pentru a se accepta. Ai trecut prin câteva transformări incredibile, iar acest lucru nu pare să se termine aici. Mai ai de bifat multe reușite înainte de a fi complet mulțumită de evoluția ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Este posibil să te simți exclusă din grupul de prieteni. Astrele spun că începutul de lună este mai dificil pentru tine. Luna intră în casa familiei și a prieteniei și pare că te influențează negativ. S-ar putea să fii sceptică și să pui sub semnul întrebării relațiile pe care le-ai format în ultima perioadă. Încearcă să-ți asculți intuiția și să aspiri la tot ceea ce e mai bun.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Săgetătorului au parte de o zi extraordinară alături de prieteni și cei dragi. Lucrurile merg în direcția în care își dorești și primești o veste bună de la locul de muncă. Este posibil să pleci curând într-o călătorie de lungă durată. Ar fi bine să te pregătești temeinic.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nativii din zodia Capricornului s-ar putea să fie implicați într-un proiect nou. Ziua aceasta vine cu oportunități de dezvoltare pe plan profesional. Pune în balanță fiecare aspect al veștilor pe care le primești. Ai nevoie de un echilibru în viața personală și profesională. Pe termen lung s-ar putea să te ajungă oboseala.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Vărsătorului se bucură de reușitele lor alături de prieteni și cei dragi. Este o zi perfectă pentru a-ți încărca bateriile. Primești o veste bună, iar acum este momentul oportun să sărbătorești. Zilele ce urmează s-ar putea să fie mai aglomerate decât în mod obișnuit.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii din zodia Peștilor muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Astrele spun că Peștii se află într-o poziție favorabilă. Este posibil ca la locul de muncă să primești o mărire de salariu sau să fii implicată într-un nou proiect. Cariera ta se află pe drumul cel bun, iar tu ești pregătită să avansezi și să aspiri la mai mult.