Cine Este Sebastian Craciunescu, Bărbatul Cu Care Getuța Sterp Tocmai S-A Căsătorit! Cum A Ajuns În Sânul Familiei Sterp

Cine Este Sebastian Craciunescu, Bărbatul Cu Care Getuța Sterp Tocmai S-A Căsătorit! Cum A Ajuns În Sânul Familiei
Cei doi au facut delciul oamenilor stransi sa ii vada la Starea Civila, intr-o zi superba de 2 octombrie, zi memorabila pentru ei deoarece si-au unit destinele.

Fiica cea mica a mamei Geta este acum femeie la casa ei, insa niciodata nu a ezitat sa isi spuna ferm parerile in mediul online despre faptul ca poate fi si o doamna stilata, dat poate merge si cu oile la pascut.

Mai mult, tanarul de care s-a indragostit nebuneste este foarte placut de mama Geta care in aceasta zi mare, le-a urat insurateilor tot binele din lume, intr-un live asa cum numai ea stie sa faca, plin de umor:

„Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți.

Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul.

N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram.

Uitați-vă ce timp frumos am prins! a mai spus mama Geta în încheiere.

Cine este barbatul care i-a furat inima Getei Sterp, sora lui Culita Sterp

Tanarul pe nume Sebastian ii scrie mesaje romantice si nu ezita sa fie prezent mereu la evenimente de familiei alaturi de Geta.

”O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta sau „Te iubesc frumoasa mea”, sunt cateva din mesajele lui Sebastian pentru Geta Sterp.

Nici sora celebrilor frati Sterp nu se lasa si pe retelele de socializare isi declara iubirea fata de Sebastian:” Dragostea trebuie sa fie sinceră. Urăște ce este rău, ține-te strâns de ce este bine.”

Mai mult, cei doi indragostiti petrec vacantele impreuna, se afiseaza la evenimente si isi arata iubirea cu orice prilej.

Si familia Getei este de acord ca Sebastian sa faca parte din faimosul clan, primindu-l cum se cuvine.

Cine este Sebastian, barbatul cu care se iubeste Geta Sterp

Cat despre Geta, tanara se ocupa de magazinul familiei din Hateg unde vinde branza, cas si alte produse lactate direct de la stana pe care familia ei o detine.

Toti care ii trec pragul magazinului au numai cuvinte de lauda despre Geta, fiind o persoana cu bun simt si foarte educata:

„Un om cald și minunat. Vreau să vă zic că dacă veți cunoaște familia Sterp sau pe unul dintre membri săi, veți fi mereu primiți cu brațele deschise pentru că sunt niște oameni minunați și primitori”, a fost parerea unei localnice despre sora fratilor Sterp.