Cu ea s-a iubit Florin Piersic în timpul mariajului cu Anna Szeles! I-a fost amantă timp de 9 ani: „Era un diav0l frumos”

Cu ea s-a iubit Florin Piersic în timpul mariajului cu Anna Szeles! I-a fost amantă timp de 9 ani: „Era un diavol frumos”
Florin Piersic a ajuns la veritabila vârstă de 86 de ani, însă în tinerețe a fost considerat un mare cuceritor.

Îndrăgitul actor a frânt numeroase inimi și a trăit povești de iubire demne de filmele de la Hollywood.

El a fost însurat de trei ori, dar de fiecare dată a ajuns să-și înșele partenerele de viață. Iată cine a fost amanta lui Florin Piersic timp de aproape 10 ani.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori. Prima dată cu Tatiana Iekel, apoi cu Anna Szeles, iar cea cu care este și acum, Anna Torok. Cu toate că a avut partenere superbe, actorul a recunoscut că a avut relații extraconjugale. Celebrul actor mărturisea demult că „o femeie frumoasă poartă cu ea aroganța supremă”.

Florin Piersic a avut numeroase relații extraconjugale

Prima soție a lui Florin Piersic, Tatiana Iekel, dezvăluia faptul că a ales să se despartă de marele artist pentru că el obișnuia să se îndrăgostească de toate partenerele cu care juca în filme.

„E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat.

Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre ele, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, spunea Tatiana Iekel, în urmă cu ani buni.

Nici cea de-a doua soție a lui Piersic, Anna Szeles, nu a scăpat de înșelat. În timpul căsniciei cu actorul, Anna Szeles a fost trădată cu actriţa Gabriela Werner.

Gabriela Werner a recunoscut că i-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani. Actrița era cu 17 ani mai tânără decât el. Cei doi au devenit iubiţi în 1974, după ce Florin Piersic se despărţise de Tatiana, prima lui soţie.

Cine i-a fost amantă celebrului actor, timp de 9 ani

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, cand l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani

împreună si da, pot spune că în perioada în care am fost împreună eram foarte îndrăgostiți unul de

altul, fără sa fim într-o relatie secretă, din contră pot spune, eram impreuna foarte pe față, dar încercând sa nu lovim alte sentimente… dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate”, mărturisea fosta amantă a lui Florin Piersic.

În plus, Gabriela Werner spunea că dacă ar fi rămas alături de actor, viața ei ar fi fost un calvar.

În prezent, ea locuiește în Israel, acolo unde și-a întemeiat o familie. De asemenea, actrița a rămas în relații bune cu fostul ei amant, care o vizitează ori de câte ori ajunge în Țara Sfântă.

„Dacă rămâneam cu el, era vai de viețisoara mea… nu trebuie sa crezi in pomii fructiferi, ca ei împart fructele tuturor… Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43.

Astazi este la fel de chipeș”, a mai spus actriţa.