Sosia Reginei Elisabeta seamănă izbitor cu Suverana. Nu le-ai fi deosebit

Regina Elisabeta a fost și rămâne un personaj de excepție în această lume. Celebra Suverană a Marii Britanii a fost admirată si iubită de o mulțime de oameni și unii dintre ei chiar au avut-o drept model. Regretata conducătoare a avut chiar și o sosie, care îi semăna izbitor.

Cine este sosia Reginei
Este vorba despre Mary Reynolds, o femeie în vârstă de 89 de ani, din Epping, Essex. Pentru prima dată când a fost asemănată cu Suverana avea doar 17 ani, iar de atunci s-a bucurat de mare succes. A ajuns să aibă numeroase apariții în filme, dar și în emisiuni televizate, toate datorită asemănării.

Aceasta s-a simțit mereu privilegiată de faptul că semăna cu un asemenea personaj și considera că a fost binecuvântată cu un asemenea dar. A adunat o mulțime de ținute asemănătoare cu ale Reginei și a ajuns chiar să ia și din apucăturile acesteia.

Sosia Reginei s-a retras
În data de 8 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Suverana a lăsat în urmă o mulțime de lacrimi și regrete, după peste șapte decenii petrecute la tron. Putini știu, însă, că ea a avut și o sosie, care îi semăna foarte mult.

Femeia în vârstă de 89 de ani, care a fost declarată oficial sosia Reginei Elisabeta a II-a, a luat o decizie radicală imediat după deces. După ce suverana a trecut în neființă, Mary Reynolds a anunțat că își retrage titlul, după 34 de ani. Toată lumea a rămas șocată, dar a explicat că a făcut acest pas pur și simplu din respect.

Femeia spune că nu se va mai naște nimeni ca Suverana și nu are de gând să mai apară public decât la o ocazie specială, dacă cineva îi va solicita asta.

”Era o persoană care avea atâta lumină și era o persoană foarte iubită și prietenă cu toată lumea. Se simțea ca și cum făcea parte din familie, aproape. Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina, nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mărturisit sosia Reginei Elisabeta a II-a.