O tânără de 29 de ani a născut gemeni cu nuanțe de piele diferite. Cum a fost posibil așa ceva

O tânără de 29 de ani din Marea Britanie, a născut gemeni cu nuanțe de piele diferite. Acest fenomen este unul foarte rar întâlnit. Cum a fost posibil așa ceva.

Chantelle Broughton (29 de ani) a avut parte de un șoc după ce a născut gemeni cu nuanțe de piele total diferite. Tânăra l-a născut, prima dată, pe fiul ei, Ayon la spitalul din Nottingham City. Micuțul are pielea deschisă și ochii verzi.

La scurt timp, după ce a născut-o şi pe fetiţa sa, Azirah, tânăra a observat faptul că aceasta are un ten mult mai închis decât fratele ei și ochii căprui, potrivit Daily Mail.

Cum a fost posibil acest lucru? Tânăra mamă are pielea albă, însă este de rasă mixtă. Bunicul matern al femeii este nigerian, iar tatăl copiilor, Ashton, este jumătate jamaican, jumătate scoțian.

Potrivit experţilor, aceste cazuri sunt foarte rare.

În primele zile de viaţă, diferenţa nu se observa atât de mult, însă cu trecerea timpului acestea s-au accentuat, după cum a declarat chiar Chantelle.

“Azirah avea pielea mai închisă la naștere, dar nu puteai să-ți dai seama. Acum, pe măsură ce săptămânile au trecut, a ajuns la punctul în care pielea ei este mai închisă decât cea a tatălui său.”, a explicat femeia, potrivit sursei citate anterior.

Chantelle: “Mica noastră familie unică”
În acelaşi timp, tânăra a recunoscut faptul că oamenii o întreabă destul de des dacă ambii copii sunt ai ei.

“De multe ori oamenii nu vor să menționeze asta, dar, când le spunem, ei spun că este o nebunie, deoarece nu o vezi foarte des. (…) Prietenilor și familiei încă nu le vine să creadă.”, a mai spus Chantelle.

Cu toate acestea, tânăra nu este deranjată de acest lucru, ba chiar mărturiseşte că se bucură de familia ei aşa cum este.

“Sunt atât de bucuroasă că au ieșit așa cum sunt – mica noastră familie unică.”, a mai declarat ea.