Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici, pentru luna OCTOMBRIE. Vești foarte bune pentru 2 zodii

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici, pentru luna OCTOMBRIE. Vești foarte bune pentru 2 zodii
Numerologul Mihai Voropchievici a făcut horoscopul runelor în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

El a prezentat runele pentru luna OCTOMBRIE, iar mai multe zodii vor avea parte de o perioadă norocoasă. Alți nativi ar trebui să facă schimbări în viața personală.

Horoscopul runelor pentru luna OCTOMBRIE. Previziunile lui Mihai Voropchievici
Berbecii au o lună de consolidare a poziției în familie și la muncă.

Trebuie să știe ce vor. E o lună a identității. Pentru Tauri, lucrurile bune vin asupra lor. E un salt rapid calitativ în existența lor. Totul va fi bine pentru ei. Gemenii au o lună în care pot afla un adevăr marcant care le poate

schimba sau marca viața. Racii sunt pe postul de a culege informații. E o lună cu multă comunicare și cu lucruri pe care trebuie să le rezolve. E o lună destul de obositoare.

Leul are o lună în care schimbarea vine asupra lui. Să abordeze totalmente altfel problemele față de cum au făcut până acum. Fecioara este într-o lună de neînțelegeri. Se retrage în cochilia ei. Devine mai puțin comunicativă și mai misterioasă.

Mihai Voropchievici anunță că Săgetătorii au tras runa norocoasă
Balanța este mai mult pe drumuri în OCTOMBRIE. Își poate schimba casa sau locuința. Scorpionul găsește rezolvarea problemelor printr-un dialog mai profund cu cei din familie. Nu trebuie să acționeze individual.

Săgetătorii au tras runa norocoasă. Îi așteaptă o lunp foarte bună. Să se bucure de ea. Capricornii au o lună de cadouri și vești bune, dar și sume importante de bani. Au trudit atâtea luni de zile și nu prea au avut parte de lucruri bune.

Vărsătorii pot începe o viață nouă. E o lună de revigorare totală în toate domeniile. Peștii au o lună cu schimbări majore foarte importante în zona capitalului, acasă. Vin schimbări una după alta, dar sunt schimbări benefice.