Adela Popescu a implinit 36 de ani. Radu Valcan, mesaj emotionant de ziua ei de nastere.

Adela Popescu a implinit 36 de ani. Prezentatoarea este mamica a trei copii si are o cariera de succes in televiziune. Vesta s-a lansat pentru prima data in actorie, acolo unde l-a cunoscut pe Radu Valcan, sotul sau. Cei au o relatie frumoasa de mai bine de 12 ani.

Radu Valcan, sotul Adelei, a postat de ziua de nastere a prezentatoarei, o fotografie pe pagina personala de Instagram, acolo unde i-a scris cateva cuvinte pentru sotia sa. Actorul nu a uitat sa ii spuna cat de mult o iubeste.

Radu Valcan, mesaj emotionant pentru Adela Popescu

De ziua Adelei Popescu, Radu Valca, sotul sau, i-a facut una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. Celebrul prezentator de la Antena 1, i-a marturisit vedetei, si in mediul online, cat de mult o iubeste.

„Acum 12 ani am plecat impreuna. Acum, la 12’00, suntem in aeroport. Nu stiu ce vreau sa zic, dar te iubesc. Atat.”, a scris Radu Valcan in dreptul fotografiei de pe pagina personala de Instagram.

Radu i-a pregatit o surpriza. I-a oferit flori, tort si o vacanta intr-o destinatie secreta.

„Cu siguranta ca o sa ma gandesc la ceva special, dar nu vreau sa spun ce pentru ca va afla ea. Oricum ceva special, ceva sa iesim putin din rutina asta si mai ales ca este foarte obosita. Merita intr-adevar.

Vorbim de o apreciere maxima si sa simta faptul ca este iubita si indragita si apreciata. In mod special de noi. Prima data de noi”, a declarat Radu Valcan in urma cu cateva zile pentru FANATIK.