Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022. Zodia care va avea mari probleme de sănătate

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Deși ziua poate începe cu o atmosferă mai puțin prietenoasă, vei începe să te simți energică imediat ce Luna intră în semnul tău. Acest climat cosmic va arunca un plus de noroc în direcția ta, așa că să nu mire dacă vei avea parte de câștiguri financiare. Acest schimb ceresc este, de asemenea,

gata să amplifice în mod semnificativ popularitatea. Nu uita să petreci timp în aer liber, deoarece vei avea nevoie de singurătate pentru a sorta gândurile și obiectivele.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022 spune să nu te mire dacă te trezești cu niște bârfe în jurul tău azi. Aceste vibrații ar putea stârni dramă în cercul tău de prieteni și s-ar putea să fii chemată să descurci câteva situații pentru oamenii dragi ție. O mână de ajutor de la Jupiter te poate ajuta să te conectezi și să îți extinzi conexiunile, așa că nu te teme să discuți cu cei din jur despre situațiile pe care le întâmpini.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
S-ar putea să ai dificultăți în menținerea granițelor în această dimineață. Vei observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna intră în Berbec, energizând corpul și mintea. Asigură-te că aduni familia pentru o masă copioasă, dar încearcă să păstrezi atmosfera incitantă, aducând în discuție subiecte tabu sau provocându-i pe la un joc de grup.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Oferă-ți spațiu pentru mediere de pace și liniște în această dimineață. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a comunica cu cealaltă parte și pentru a te vindeca emoțional. Asigură-te că te apleci în latura ta mistică. Cu toate acestea, atmosfera se va schimba semnificativ până la mijlocul dimineții, când Luna intră în Berbec de foc, creând o atmosferă mai serioasă. O mână de ajutor de la Jupiter expansiv îți poate permite să ai parte de stabilitate, oferind totodată și o oportunitate de a lucra în mod constant pentru a-ți dezvolta dorințele, spune horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august
Ia-ți un moment pentru meditație și introspecție când te trezești. În timp ce Luna își încheie călătoria prin Pești și sectorul hărții tale care guvernează transformarea. Această poziție de luminare este perfectă pentru a da drumul emoțiilor. Aura ta va beneficia de o strălucire suplimentară, pe măsură ce orele continuă să treacă și Luna se apropie de Jupiter. Acest schimb ceresc va avea loc în sectorul diagramei tale care guvernează spiritualitatea, spune Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Visele ciudate te-ar putea lăsa să te învârți la primele ore ale dimineții prin casa. Luna Pești se confruntă cu Mercur, amenințându-ți odihna nopții. Din fericire, rezistența ta va crește până la răsărit, când Luna intră în Berbec, ajutându-te să te scuturi de pe orice pânză de păianjen care s-ar fi putut aduna în jurul tău. O vibrație bună își va face simțită prezența pe măsură ce Luna se îndreaptă spre Jupiter în această după-amiază. E un moment minunat pentru a te conecta cu cei dragi la un nivel profund și filozofic.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Psihicul tău poate face praf niște vise destul de dure în această dimineață, în timp ce Luna Pești se confruntă cu Mercur. Din fericire, vibrația va crește semnificativ până la mijlocul dimineții, când luna intră în Berbec, oferindu-ți șansa de a-ți recupera armonia în inima ta. O energie pasională și romantică se va așeza pe această locație lunară, făcându-l un moment minunat pentru a acorda prioritate vieții tale amoroase. Chiar dacă în prezent ești singură, romantismul va fi în aer, așa că asigură-te că te răsfeți așa cum se cuvine, spune horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
În ultimul timp ai trecut printr-o stare destul de ciudată. Partenerul de cuplu a fost alături de tine în fiecare clipă și te-a înțeles perfect. E foarte importantă odihna pentru tine în această perioadă. Oricât de importante ar fi sarcinile din plan profesional, nu uita să dai atenție și trăirilor. Pentru a parcurge toți pașii pe care ți i-ai propus, starea psihică trebuie să fie impecabilă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Te vei simți confortabilă și în pace în patul tău. Din fericire, vei începe să-ți recâștigi exuberanța. Luna intră în Berbec, încurajându-te să ieși și să te distrezi puțin. Această plasare a luminii v-a declanșa partea aventuroasă, mai ales după-amiaza când luna și Jupiter se întâlnesc. Vei beneficia, de asemenea, de un impuls cosmic al popularității. E un moment bun pentru a susține orice proiecte creative la care ai lucrat. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să câștigi atenția cuiva asupra căruia ai fost atentă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Mintea ta poate zăbovi în tărâmurile viselor după ce te-ai trezit deja. Luna face pașii finali prin Peștii în ceață și a treia casă solară. Folosește această energie ca o scuză pentru a aborda dimineața cu ușurință, poate cu o sesiune de meditație. Energia din casa ta va deveni mai plină de viață până la mijlocul dimineții. Luna își face drum în Berbec și în sectorul hărții tale care guvernează fericirea internă, spune horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Energia din casa ta va deveni animată până la mijlocul dimineții, pe măsură ce Luna face drum în Berbec și în sectorul hărții tale care guvernează fericirea internă. Folosește plasarea luminii ca motivație pentru a anima atmosfera spațiului tău deschizând câteva ferestre și făcând o binecuvântare a casei. Simte-te confortabilă în mediul în care stai. Starea de bine te poate ajuta să treci peste orice fel de obstacol îți iese în cale.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nu te simți vinovată dacă vrei să te deconectezi de responsabilitățile tale. Luna face pașii finali prin semnul tău înainte de a intra în Berbec. Această schimbare îți va da dispoziția necesară pentru activitățile preferate, așa că nu te simți vinovată că te relaxezi în pijamalele preferate. Nu trebuie să-ți pară rău că ai cheltuit puțin din banii câștigați cu greu, dar amintește-ți să păstrezi un buget rezonabil.